« Bekijk 2 andere campings in Vlaanderen

Camping Eureka

Belgie » Vlaanderen

Hallo dan. Eindelijk weer eens een camping met een speciaal jongerengedeelte. Weliswaar een kampeerweide die niet al te groot is, maar ideaal voor jou en je soortgenoten. De camping eigenaren zeggen zelf dat het jongerengedeelte ideaal is voor de jeugd die wat aan het rondtrekken is. Nou ja, zie maar wat je doet. Wellicht blijf je een langere tijd staan op Eureka. Het is tenslotte een leuke camping en Koksijde en de zee liggen vlakbij.

Ligging

Koksijde dus. Het gezellige Belgische dorpje aan de kust waar helemaal niets gebeurt en mensen alleen maar Begische biertjes drinken en friet eten. Ideale plaats dus. De zee ligt op zon 800 meter lopen en het dorpje zelf ligt ook nog eens vlakbij. De camping zelf ligt trouwens midden in de duinen. Hele mooie plekjes dus om je tent op te zetten. Verder ligt Belgie natuurlijk vlakbij. Ben je sportief dan kun je er op de fiets naar toe. Ben je lekker lui dan ga je gewoon met de trein. Autootje kan natuurlijk ook. Ben je er helemaal snel.

Meer informatie over uw camping

Geen snackbar, geen restaurant, geen zwembad, geen disco. Maar wel een paar hele mooie chemische toiletten. Altijd lekker voor een kwartiertje of misschien wel langer. Het goede van deze camping is natuurlijk de jongerenweide. Daar ga jij je tent opzetten en daar ga jij nieuwe vrienden maken. Uitgaan doe je maar in Koksijde waar veel slagers en bakkers te vinden zijn. Daar kun je dus mooi in alle vroegte om een stuk vers gebakken brood vragen. Knap je van op, na een nachtje stappen. Er is wel een speeltuin. Gewoon , omdat het nu eenmaal leuk is om te wippen. Daarnaast hebben ze op Eureka een jeux-de-boul baan en een recreatiezaal. Staat waarschijnlijk een tv in waar je naar Belgische soaps kan kijken. Ach ja, je moet toch wat tijdens je vakantie.

Prijzen

Nou, dat is een lekkere goedkope camping in het vriendelijke Belgie. Op Eureka betaal je voor je kleine tent 8 euro per nacht. Voor jezelf moet je 4 euro betalen. Een grote tent kost 12 euro en ga je met een groep vrienden dan betaal je 6 euro per persoon. En dan hoef je niet meer voor je tent te betalen. Koopje dus. De groep moet trouwens wel uit minstens 8 personen bestaan. Geen probleem toch voor jou. Je hebt duizenden vrienden. En zo niet dan maak je ze gewoon even. Fluitje van een cent toch, tijdens je vakantie.

Regels

Eureka heeft het helemaal uitgevonden. Stel geen regels op dan krijg je ook geen moeilijkheden. Zit wat in. Maar zo makkelijk gaat het nu eenmaal niet in deze wereld. Ten eerste moet je betalen. Dat is normaal toch. Daarnaast moet je rekening met anderen houden en geen ruzie maken. Drink zoveel Belgische biertjes als je kan, maar ga niet al te dronken op de camping lopen rondzwalken. Krijg je problemen mee.

Lead

Dit is een hele simpele camping waar op zich niet zo veel te beleven valt. En daar komen dus altijd jongeren op af. Het is er goedkoop en er is een speciaal jongerengedeelte. Dat is natuurlijk precies wat jij zoekt. Waarom zou je je tent moeten opzetten naast bejaarden of gezinnen met 10 kinderen. Dat gezeur en gejank hoor je thuis ook al de hele dag. Hier zet je je tent gewoon op naast mensen van jouw leeftijd. Op naar Koksijde dus.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Dichtbij winkels
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Abdijstraat 71

Postcode + plaats: 8670 Koksijde

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »