« Bekijk 6 andere campings in Argeles sur Mer

Camping le Front de Mer

Frankrijk » Argeles sur Mer

Deze camping is niet echt een jongerencamping maar er komt wel veel jeugd. Ideaal dus om wat internationale vrienden te maken. Kijk eens wat verder dan je hyves en probeer friendster of het facebook eens. Altijd leuk. Het is er gezellig en er valt veel te doen. Natuurlijk een waterparardijs met kamaikazeglijbanen die je absoluut moet uitproberen met een kater. In de avonden is er altijd wat te doen. Misschien is het maken van armbandjes wat meer voor je 6 jarige zusje maar de disco is voor jou een redelijk alternatief. Voor het betere stapwerk moet je naar Argeles.

Bereikbaarheid

Het mooie van deze camping is dat je je auto gewoon kwijt kan. Weliswaar niet op de camping zelf maar wel op het grote parkeerterrein van het winkelcentrum dat vlakbij ligt. Heb je nog geen auto en wil je met de trein dan kan dat ook. Reken op wat overstappen en busritjes. De camping zelf ligt 200 meter van het starnd en het centrum. Wil je tijdens je vakantie erg international voor de dag komen dank an dat ook. Spanje ligt maar op 20 minuten afstand.

Meer informatie over uw camping

Word je ziek op deze camping dan kan dat gewoon. Wees niet bang want elke dag houdt een dokter spreekuur. Ook bij jou voor de tent. Lekker makkelijk dus. De camping heeft een ijssalon, een snackbar, een pizzeria en ga zo maar door. Aboluut gaaf is het waterparadijs. Drie zwembaden, 9 glijbanen , een ploeterbad voor de ploeteraars en er zijn zelfs watervallen. Het animatieteam van de camping zorgt ervoor dat je je niet hoeft te vervelen. Of juist wel natuurlijk. Er zijn wat sportvelden en overal op de camping staan barbeques waar je gratis en voor niks gebruik van kan maken.

Prijzen

Reken op zo’m 25 euro per tent. Ze gaan er vanuit dat het meestal een tweepersoonstent is. Een gedetaillerd overzicht van je overnachtingskosten vind je hier. Huren kan ook. Er zijn chaletjes, caravans en ook compleet ingerichte tenten te huur. Keus te over dus.

Regels

Hou je een beetje stil tussen 11 uur ‘s avond en 7 uur in de ochtend. Doe je dat niet dan komen de nachtwakers je wel even keihard vertellen dat je je mond moet houden. Je hond mag mee maar hij moet over een tattoo beschikken en zijn vaccinatieboekje bij zich hebben. Bovendien moet ie aangelijnd zijn.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: av du Grau

Postcode + plaats: 66701 Argelès sur mer cedex

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »