« Bekijk 2 andere campings in Texel

Camping de Krim

Nederland » Texel

Deze camping ligt vlakbij het plaatsje Den Hoorn, nidden in het national park van Texel. Ideaal voor als je van de natuur houdt. En ga je op vakantie om je geschiedenis wat bij te spijkeren dan is dat ook mogelijk. In Den Hoorn staan oude vissershuisjes waar je een opstel over kan schrijven. Hou je meer van schieten dan doe je het gewoon over de bunkers.

Bereikbaarheid

Je gaat camperen op een eiland dus je zult een stukje over de Waddenzee moeten varan. Om dat te doen moet je de boot in Den Helder pakken en vervolgens de bus nemen wanneer je op Texel bent aangeland. De bus stopt vlak bij de camping dus je hoeft niet ver te lopen met je rugzak.

Meer informatie over uw camping

Eigenlijk valt er wel genoeg te doen op deze camping. Er is een tennisveld, een verwarmd zwembad en je kunt er internetten. Voor je drankje en je hapje ga je naar het caf?f het restaurant. Een berenhap bestel je lekker in de snackbar. Wanneer je in het hoogseizoen je tent hier gaat opzetten dan is e rook nog een animatean aanwezig. Soms worden er discoavonden georganiseerd. Maar dit gebeurt alleen als jij het heel graag wilt. Maak je wensen dus kenbaar. In de omgeving is vooral veel natuur te zien. Je moet er van houden maar waarschijnlijk is dat ook een beetje de redden waarom jij naar Texel gaat. Hou je van naakt rondlopen dank an dat op deze camping. Trekkershutjes huren overigens ook.

Prijzen

Niet zo duur eiegnlijk deze camping. Ga je een hutje huren dan moet je opeens ruim 30 euro per nacht betalen. Je tentje is stukken goedkoper. De borg ligt rond de 20 euro en voor je poes betaal je bijna 4 euro per nacht.

Regels

Dit is geen echte jongerencamping dus je hoeft geen polsbandje te dragen of je identiteitsbewijs overall te laten zien. De sfeer schijnt erg gemoedelijk te zijn en hopelijk slaat dat op jou over. Wees relaxt, drink je drankje bij je tent, ga niet lopen sjouwen met bierkratten enzo.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Discotheek op camping
  • Restaurant
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Roggeslootweg 6

Postcode + plaats: 1795 JV De Cocksdorp

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »