« Bekijk 2 andere campings in Texel

Camping Kogerstrand

Nederland » Texel

Texel is een eiland dus je moet er met de boot naar toe. Vanuit Den Helder kun je deze oversteek maken. Reserveer je van te voren een plek op de camping dan word je opgehaald door medewerkers van de camping. Kun je direct goede vrienden worden. Altijd handig voor later. De afstand van de haven op Texel naar de camping bedraagt zon 10 kilometer. Je kan ook de bus pakken of je vakantie al direct beginnen met een lange wandeling.

Faciliteiten

Kogerstrand heeft veel te bieden. Natuurlijk zijn er de zaken die je bijna op elke camping vindt. Er is een snackbar voor de lekkere trek. In de supermarkt kun je je condooms of tampons kopen. Je mail checken doe je in het internetcafe van de camping. Ook is er een discotheek op de camping maar deze haalt het niet bij de hippe spots in De Koog. Verder zijn er wat sportvelden waar je kan voetballen of je bierkratten kan opstapelen. Het mooiste van de camping is ongetwijfeld de goede locatie. Tussen jouw tent en de zee staat slechts 1 duin. Met hoog water kun je je dus gewoon van het duin de zee in laten rollen. Bovendien is de afstand naar het stadje De Koog ook makkelijk te lopen. Zelfs wanneer je al wat aangeschoten bent zul je niet snel de weg kwijt raken. En wat dan nog? Je zit op een eiland. Gewoon rondjes blijven lopen tot de zon opkomt en je ziet precies waar je bent.

Meer informatie over uw camping

Kogerstrand lijkt wat goedkoper dan andere jongerencamping maar voor een compleet overzicht van de kosten moet je de website even bekijken. Hou er wel rekening mee dat de prijzen in het hoogseizoen altijd fors hoger liggen dan in het laagseizoen. Hetzelfde geldt overigens voor de biertjes die je op de terassen gaat bestellen.

Regels

Er zijn nogal wat regels waaraan je je moet houden wanneer je besluit om je tent op Kogerstrand op te zetten. Ga niet met flesjes bier over de camping wandelen en gebruik geen drugs. Je kunt de boot naar Den Helder weer terugpakken. Daarnaast ligt de camping in een beschermd natuurgebied. Vuurtjes stoken of gaten graven kan dus niet. De minimum leeftijd om je tent te mogen opzetten is 15 jaar.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Badweg 33

Postcode + plaats: 1796 AA De Koog

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »