« Bekijk 6 andere campings in Argeles sur Mer

Camping la Marende

Frankrijk » Argeles sur Mer

La Marende is een pure gezinscamping met veel activiteiten voor elke leeftijdsgroep. Bejaarden kunnen jeux de boulen, kleuters kunnen schilderen en jij kan dus precies doen waar je zin in hebt. Op de camping zijn geen aparte terreinen voor jongeren, maar de eigenaren proberen de jeugd wel een beetje bij elkaar te plaatsen wanneer dat mogelijk is. Op tijd reserveren dus en maak je wensen kenbaar.

Bereikbaarheid

La Marende ligt vlakbij het gezellige plaatsje Argeles sur Mer. Aan de blauwe Middellandse Zee met haar mooie stranden en op een paar uur rijden van de Pyreneeen. Zee en bergen binnen handbereik dus. Wil je ‘s avonds uit dan kun je lopend naar het dorpje. Een lekkere wandeling over het strand dus. Vanuit Nederland pak je het beste de trein. Het laatste stukje neem je de bus. Leuk avontuur al.

Meer informatie over uw camping

La Merenda is een 3 sterren camping. Lekker chique dus. En wat bieden deze sterren allemaal voor jou en je vrienden? Ten eerste het prachtige zwembad waarin tal van activiteiten worden georganiseerd. Heb je zin om met je 60 jarige buurvrouw te aquajoggen? Dan kan dat gewoon. Wil je je duikbrevet halen? Ook mogelijk op La Marende. Lekker in een verwarmde jacuzzi je kater uitzitten? Gewoon doen. En wanneer de zon niet schijnt en je toch bruin wilt worden dan zet je je tent gewoon op in het solarium. Daarnaast kun je boogschieten, je eten kan je kopen in het supermarkje en soms wordt er een openlucht disco georganiseerd. Romantisch toch? Voor het echte uitgaanswerk moet je echter richting Argeles lopen.

Prijzen

Voor een 3 sterren camping moet je betalen. Reken in het hoogseizoen op minstens 20 euro per nacht. En daar komen dan nog kleine zaken bij. Check het zelf maar even hier. Je kan overigens ook huren. Van luxe sta caravans tot leuke bungalows. Fors aan de prijs.

Regels

La Marende is geen echte jongerencamping en heeft dus ook niet echt uitgeschreven regels die je wel op jongerencampings in Nederland ziet. Hou het een beetje netjes, zorg ervoor dat je buren in de nacht een beetje kunnen slapen en alles komt goed op La Marende

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Avenue du Littoral

Postcode + plaats: 66702 Argelés/Mer cedex

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »