« Bekijk 6 andere campings in Argeles sur Mer

Camping la Petite Camargue

Frankrijk » Argeles sur Mer

Een goede en degelijke camping in de prachtige Languedoc van Frankrijk. De canping ligt bijna aan het starnd dus je kan vanuit je tent zo de zee in rollen. Er schijnen wel veel muggen te zijn op de camping. Ze betalen niet dus je mag ze doodslaan. Neem iets mee tegen deze insecten. Ze zijn vervelend. Verder is er veel te doen op deze camping. Echt een aanrader voor jou en je vrienden.

Bereikbaarheid

La petite Camargue ligt in het zuiden van Frankrijk, aan de Middellamdse Zee. Wil je met de trein dan zul je vanuit Perpignan de bus moeten pakken.; Allemaal zeer goed te doen. De camping ligt wel wat afgelegen. Het dorpje Aigues mortes ligt misschien wat ver weg om je dagelijkse boodschappen te doen. Maar eigenlijk is dat niet noodzakelijk. Alles wat je nodig hebt vind je op de camping.

Meer informatie over uw camping

Op deze camping valt echt veel te doen. En ben je het even zat dan valt er ook veel te beleven buiten de camping. Op de camping is een zwembad, er is een basketbalveld en andere sportvelden. Je kan springen op trampolines en lekker bubbelen in de jacuzzi Wil je internetten dan kan dat ook. Er is zelfs WiFi. Erg goed schijnt het animatieteam op de camping te zijn. Ben je een beetje somber dan gaan zij jou opvrolijken. De Bodega schijnt erg goed te zijn. Het is een soort discotheek op de camping die tot in de ochtend open is. Volop feest dus en lekker chillen naderhand op het strand.

Prijzen

Dit is een dure camping maar daar krijg je ook wat voor terug. Je gaat tenslotte niet zo vaak op vakantie. Frankrijk is bovendien mooi en je kunt er je Frans wat bijspijkeren. Ook kun je huren op deze campings. Tenten, huisjes en ga zo maar door. Je vakantie wordt dan nog wel een stuk duurder.

Regels

Omdat er veel voor jongeren zoals jij te doen is op de camping moet je je ook aan bepaalde regels houden. Maak het gewoon niet te gek en dan zul je merken dat je een perfecte vakantie krijgt.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: BP 21

Postcode + plaats: 30220

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »