« Bekijk 6 andere campings in Argeles sur Mer

Camping les Bois du Chatelas

Frankrijk » Argeles sur Mer

Dit is echt een camping waar veel te doen is. Als je je niet wilt vervelen dan hoeft dat hier niet. Heb je wel zin om een dag lekker niets te doen dan kan dat natuurlijk ook. Zet je tent op, koop een jerrycan vol met wijn, schakel je Ipod in en genieten maar. Niet te hard meezingen want dit is geen jongerencamping pur sang. Je kan zomaar naast een stel bejaarden je tent moeten opzetten. Nou ja, als ze doof zijn komt dat goed uit.

Bereikbaarheid

Les Bois du Chatelas ligt wat afgelegen maar dat is juist misschien wel zo leuk. Wanneer je met de trein gaat zul je een paar keer moeten overstappen en ook nog de bus moeten pakken. Oefen je Frans dus even. Vanuit de camping naar het dorpje Bourdeaux is maar een paar minuten lopen. De omgeving is erg mooi overigens. Mountainbiken is een aanrader.

Meer informatie over uw camping

Heel erg veel. Om maar eens te beginnen met de toppers. Een redelijk goede disco. Misschien niet helemaal zoals thuis maar goed te doen. Een voetbalveld, een prima zwembad een basketbalveldje , een sauna voor als het weer niet meewerkt en ga zo maar door. Erg leuk is de karaoke. Veel keus en naderhand natuurlijk alles op Youtube zetten. Even nagenieten. Ga niet boogschieten wanneer je nog aan het bijkomen bent van een kater. Misschien tril je teveel. Ga gewoon lekker chillen in de jacuzzi of kijk tv. Satelliet dus zenders te over. Wil je meer avontuur dan kan dat buiten de muren van de camping. Raften op de Roubion is gaaf. Deltavliegen super. Romdjes scheuren op een Quad waanzinnig. Kortom: erg veel te doen voor jou en je vrienden op Les Bois du Chatelas.

Prijzen

Je hebt hier te maken met een 4 sterrencamping dus je zal moeten betalen. Klik voor een gedetaillerd overzicht van de prijzen hier. Overigens kun je ook veel huren op deze camping. Wat mobile homes precies zijn moet je zelf maar uitvinden als je daar bent. De chaletjes zien er leuk uit in ieder geval. Maar je eigen tent is toch het beste.

Regels

Geen regels op deze camping. Er staat in ieder geval niets op de site. Hou je gewoon een beetje in. Wees aardig voor de buren en ga niet lopen schreeuwen in de nacht. O ja, geen drugs gebruiken. Houdt de Franse politie niet van.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Route de Dieulefit

Postcode + plaats: 26 460

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »