« Bekijk 6 andere campings in Argeles sur Mer

Camping les Sables d Or

Frankrijk » Argeles sur Mer

Dit is een camping voor iedereen. Schrik dus niet wanneer je ook bejaarden ziet dansen in de disco. Het is tenslotte een gezinscamping. Je kunt je tent trouwens opzetten onder de bossen in de schaduw. Het strand ligt op zoín 800 meter rennen van je tent en naar Cap dí Agde is het 3 kilometer wandelen. Maar dan heb je ook wat.

Bereikbaarheid

Het is ruim 1000 kilometer naar de Middellandse Zee dus bereid je een beetje voor. De auto pakken is natuurlijk perfect. Je kan onderweg nog wat van het andere Frankrijk meepikken. De trein of vliegtuig is ook mogelijk. Reken erop dat je een stukje met de bus moet om de camping te bereiken. Oefen je Frans dus. De camping ligt verder niet te ver van zee en ook niet te ver van het stadje Cap dí Agde.

Meer informatie over uw camping

Te veel om op te noemen. Erg chillen het het zwemparadijs. Ruim 1200 vierkante meter aan glijbanen, bubbelbaden, jacuzziís en ga zo maar door. Het bier uitzweten doe je in de sauna. Voor de sporters zijn er tennisbanen en een fitnessruimte. Je bent in Frankrijk dus er moet ook ge-jeu de bouled worden. Met je bejaarde buren inderdaad. Verder is er een supermarkje waar je tandpasta kan kopen. Er is een pizzeria en een specialiteitenrestaurant. Wat de specialiteit is moet je zelf maar uitvinden.

Prijzen

In Frankrijk is alles ietsje duurder dan in Nederland , zo lijkt het wel. Klik hier voor een overzicht van de prijzen van deze 3 sterrencamping hier . Schrik niet want ze laten alleen dingen zien die ze verhuren. Ze je je eigen tent op dan ben je uiteraard een stuk goedkoper uit. Het beste kun je de camping even mailen.

Regels

Dit is een grote camping en behalve dat je je gewoon moet gedragen hebben ze ook nog wat andere dingen waar je op moet letten. Wanneer je naar het zwembad op de camping gaat moet je een echte zwembroek aantrekken. Surf- en sportbroeken schijnen niet te kunnen op deze camping.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Discotheek op camping
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Rochelongue

Postcode + plaats: 34300 Agde

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »