« Bekijk 2 andere campings in Corsica

Camping International

Frankrijk » Corsica

Camping International is een eenvoudig ingerichte camping maar beschikt over alle benodigde faciliteiten. Douchen is gratis, er is een bar en een restaurant aanwezig en een zelfbedieningswinkel op 200 meter afstand van de camping. Wanneer je op vakantie gaat naar jongerencamping Camping International hoef je geen eigen tent mee te nemen. De camping heeft 2-persoons bungalettetenten. In deze tenten zijn al opgezet en er staan 2 bedden in. Ook is er een lampje in de tent en er is stroom. Voor de tent staat een tafel en wat stoelen.

Bereikbaarheid/ligging

Jongerencamping Camping International ligt op ongeveer 1450 kilometer van Amsterdam. Je kan er met de auto heen en vervolgens moet je vanaf Nice een stukje op de veerboot. Je doet hier ongeveer 16 a 17 uur over. Met het vliegtuig reizen is ook een optie. Op Corsica zijn op dit moment vier vliegvelden. Het is het makkelijkste om wanneer je besluit met het vliegtuig te gaan naar het vliegveld van Calvi te vliegen. De vliegreis duurt ongeveer twee uur en het vliegveld bevindt zich op 7 kilometer van het centrum van Calvi. Het is ook mogelijk om met de bus te gaan. Er zijn diverse touringcar bedrijven die je op je eindbestemming zullen brengen.

Camping International is ongeveer tien minuten lopen van het dorp Calvi. Calvi ligt vlak aan de Middellandse Zee en is een mooi en gezellig dorp. Calvi heeft een leuke boulevard met diverse winkels, bars en restaurants. Voor de shoppers is het leuk om te weten dat de winkels tot in de avond geopend zijn. Ook het uitgaansleven van Calvi is erg gezellig. Er bevinden zich vele strandtenten, bars en twee grote (openlucht)discotheken, zoals de Camargue discotheek. Deze discotheek beschikt zelfs over een zwembad! Als je in augustus naar jongerencamping Camping International gaat, moet je zeker van de gelegenheid gebruik maken om het muziekfestival Settembrinu di Tavagna te bezoeken.

Wanneer je graag het eiland een beetje wil verkennen is het op diverse plaatsen op het eiland mogelijk om autoís, scooters, mountainbikes, fietsen of quads te huren. Het is verstandig dit van tevoren al te boeken. Een quad huur je al vanaf 50 Euro per dag. Ook kun je in Calvi diverse watersporten beoefenen, zo kan je lekker gaan jetski?of leren duiken.

Meer informatie over uw camping

Camping International heeft een restaurant, een bar waar je nog even lekker kunt borrelen en een zelfbedieningswinkel op 200 meter afstand van de camping. De douches op de camping zijn gratis en beschikken over warm water. Er zijn 2-persoons bungalettetenten. In deze tenten staan bedden, er is een lampje in de tent en stroom. Voor de tent staat een tafel met stoelen. De bedden zijn niet voorzien van dekbedovertrekken dus het is aan te raden zelf een slaapzak en kussen mee te nemen. De pinautomaat vind je in het centrum van Calvi.

Prijzen

De prijs voor 10 dagen verblijf op jongerencamping Camping International is vanaf 279 Euro. Het bed, vervoer per touringcar, campingkosten en toeristenbelasting zijn bij deze prijs inbegrepen. Het is verstandig zelf je reisverzekeringen af te sluiten.

(Gedrags) Regels

Op jongerencamping Camping International is het niet toegestaan om je huisdier mee te nemen. Let er op dat je je kampeerplek altijd netjes en schoon achter laat. Na 10 uur ís avonds is het niet meer toegestaan om harde muziek te draaien of een andere vorm van geluidsoverlast te veroorzaken. Denk hierom en houd rekening met je mede kampeerders!

Alle faciliteiten van uw camping

  • Buitenzwembad
  • Discotheek op camping
  • Restaurant
  • Supermarkt

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: RD 4085

Postcode + plaats: 04120 Castellane

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »