« Bekijk 2 andere campings in Corsica

Camping la Pinede

Frankrijk » Corsica

Corsica is een zeer fraai eiland met misschien wel de mooiste stranden van Europa. De baai van Calvi, waaraan de camping ligt behoort tot de mooiste plekken van Europa. Een gaaf zandstrand en een helderblauwe zee. De camping zelf bestaat uit meer dan 5 hectare. Zet je tent op onder oude eucaliptusbomen en drink elke ochtend een kopje kruidenthee. Je vakantie kan niet meer stuk.

Bereikbaarheid

Vanuit Nederland kun je natuurlijk vliegen naar Corsica. Dit is wellicht de beste optie. Met de trein kan ook, maar je moet het laatste stukje met de boot naar het eiland varen. Ook top natuurlijk. La Pinede zelf ligt vlak aan zee en vlak bij het plaatsje Calvi waar meer dan genoeg te beleven is. De omgeving is schitterend. Je zit tenslotte op Corsica.

Meer informatie over uw camping

Je hebt te maken met een 3 sterren camping dus je krijgt hier waar voor je geld. Gaaf is het aparte terrein dat de camping heeft gereserveerd voor jou en je vrienden. Allemaal jongeren bij elkaar dus. Dat plekje ligt een beetje aan de buitenkant van de camping. Perfect dus om in de avonden lekker muziek te luisteren zonder dat je duffe buren met kleine koters daarover gaan klagen. Verder is er een goed zwembad, een tennisbaan en kun je je wc-papier kopen in de supermarkt. Voor de lekker trek kun je trouwens ook zeer goed terecht op de camping. Een disco is er niet op La Pinede. Deze zijn in Calvi. Acapulco en La Camargue zijn toppers en de gehele nacht open. Feesten dus en de afterparty is op het strand. Verder kun je jetskiís huren, je kan paardrijden en noem maar op. Bedenk iets en het is mogelijk in de omgeving van La Pinede.

Prijzen

Reken op zoín 16 euro per nacht. Wanneer je je hond meeneemt wordt het 2 euro duurder. Je kan er uiteraard ook huren maar waarom zou je dat doen. Ga gewoon gezellig met andere jongeren op het speciale jeugdplekje van de camping je tent opzetten.

Regels

Je bent op Corsica en daar schijnt zich wel wat mafia op te houden. Niet dat je er mee te maken krijgt maar doe een beetje normaal. Drink je niet lam, zorg niet voor overlast en gebruik geen drugs. In Frankrijk zijn ze wat dat betreft een stuk strenger dan in Nederland. Oppassen dus.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Quartier du pont neuf

Postcode + plaats: 26150 DIE

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »