Jongerencamping Moliets

In het zuidwesten van Frankrijk in de regio Les Landes vind je het dorp Moliets. Moliets is opgedeeld in twee stukken met beiden een eigen naam. Het deel van het dorp dat aan de kust ligt heet Moliets Plage en het centrum heet Moliets et Maa. In Moliets Plage is zeer veel te doen. Er is een breed zandstrand en er zijn diverse watersportmogelijkheden. Wanneer je bijvoorbeeld naar jongerencamping Beachcamp Moliets gaat kan je leren surfen en optimaal gebruik maken van deze watersport mogelijkheden. Mountainbiken is ook een mogelijkheid aangezien Moliets aan een groot dennenbos grenst. Je kunt hier heerlijk fietsen en wandelen. Wanneer je in Moliets op vakantie bent zijn er ook diverse uitgaansmogelijkheden. Zo zijn er diverse bars en een discotheek, kortom, deze plek is erg aantrekkelijk voor jongeren.

Jongerenvakantie in Moliets

Wanneer je op vakantie gaat naar Moliets tref je een zeer diverse streek aan. Moliets is van alle markten thuis, zo is er een bruisend nachtleven, leuke winkels om te shoppen, genoeg mogelijkheden om te relaxen maar ook voor de sporters is er genoeg te beleven. Er zijn veel verschillende bars in Moliets en er is een discotheek genaamd Le Green. Doordat er zoveel diverse bars zijn is er voor ieder wat wils. Je kunt je als je op zoek bent naar een uitgaansvakantie in Moliets prima vermaken, maar ook voor degene die meer op zoek zijn naar een sportieve vakantie is er in Moliets genoeg te doen. Zo kan je op het strand kiten, beachvolleyballen, surfen, windsurfen, kajakken of zeilen, terwijl je in de bossen heerlijk kunt mountainbiken of wandelen. Golfbanen zijn er ook genoeg. In het gebied waar Moliets ligt zijn maar liefst 28 verschillende golfbanen te vinden! Paintballen is ook mogelijk, evenals quad rijden. Dit is niet direct in Moliets maar er vlak buiten. In Moliets vind je ook een skatepark voor de skaters. Ook voor een luiervakantie zijn er in Moliets genoeg mogelijkheden. Je kunt lekker relaxen op het strand of shoppen in het dorp. Let wel op dat er in de zee sterke stromingen kunnen staan. Zomers patrouilleren er dan ook strandwachten, zij plaatsen vlaggen die aantonen waar wel of niet mag worden gezwommen. Het is verstandig deze vlaggen een beetje in de gaten te houden! Vanwege de diversiteit en de vele mogelijkheden die Moliets biedt is deze plaats aantrekkelijk voor zowel jongeren als gezinnen met kinderen.

Wat valt er te beleven in Moliets

In Moliets is genoeg te doen. Wanneer je op vakantie gaat naar jongerencamping Beachcamp Moliets zal je dan ook diverse mogelijkheden hebben. Het nachtleven in Moliets is gezellig. Er zijn meerdere bars en een discotheek in het dorp aanwezig. Wat leuk is voor de golfers is dat er elke woensdag een golfcompetitie wordt gehouden op de plaatselijke golfbaan. Voor de shoppers is er elke dinsdag en donderdag ochtend markt. Ook is er in juli en augustus een nachtmarkt waarbij vuurwerk wordt afgestoken. Zeker een bezoekje waard dus! In de maanden juni, juli en augustus worden er ook wekelijks beach volleybal competities op het strand gehouden en uiteraard zijn er het gehele seizoen diverse watersportmogelijkheden. Vanuit Moliets is het ook makkelijk om een korte excursie naar Spanje te doen aangezien Moliets niet ver van de grens ligt.

Waar moet je op letten?

Uiteraard is het de bedoeling dat er veel gesurft gaat worden wanneer je op vakantie gaat naar jongerencamping Beachcamp Moliets. Moliets is uitermate geschikt om te surfen. Het is verstandig om van tevoren te bedenken hoe je het wil regelen met materialen. Het is mogelijk om deze van de reisorganisatie te huren, maar je kan bijvoorbeeld ook je eigen surfplank of wetsuit meenemen. Dit is uiteraard afhankelijk van je eigen voorkeur en of je de materialen wel al dan niet hebt. Het kraanwater in Frankrijk is te drinken, het bevat echter wel een beetje een chloorsmaak dus afhankelijk van je eigen voorkeur kan je dit drinken of niet. Wanneer je voor een bepaalde periode boekt heb je het voordeel van de vroegboekkortingen. Als je op tijd boekt ben je sowieso verzekerd van je vakantie. Je hoeft dus niet op het laatste moment een gok te nemen en je bent goedkoper uit.

Sorteer op:
  • Camping les Cigales
  • Camping les Cigales
  • Camping les Cigales
  Camping les Cigales

  Beachcamp Moliets is een leuke jongerencamping waar je overdag lekker kunt surfen en relaxen op het strand en s avonds heerlijk kunt genieten van het Bruise......

  Kenmerken:

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  Meer informatie »