« Bekijk 1 andere campings in Parijs

Camping le Chene Gris

Frankrijk » Parijs

Le Chene Gris is vooral een mooie camping omdat de omgeving erg fraai is. Het is er heuvelachtig en in de omgeving staan veel mooie kastelen en middeleeuwse stadjes. Leuk voor de foto’s en je geschiedenisklasje. ,,Tuurlijk heb ik een culturele vakantie gehad, meneer.” Nog mooier is dat Disneyland Parijs maar op een kwartierje rijden ligt en Parijs op minder dan een uur.

Bereikbaarheid

Ga met de trein naar Parijs en pak vanaf het Gare de L’ Est de stoptrein richting Metz. Stap uit in Pommeuse. Je staat direct voor de ingang van de camping. Makkelijk toch. Voor kastelentochtjes kun je een fiest huren of gewoon te voet gaan. Parijs ligt 55 kilometer naar het oosten en Disneyland is nog dichterbij.

Meer informatie over uw camping

Misschien niet echt bruisend deze camping maar plezier moet je tenslotte toch zelf maken. Mooi is het grote overdekte zwembad waar je lekker je baantjes kunt trekken. Een supermarkt en gezellige bar zorgen voor hyet stillen van de honger en dorst. Op Le Chene Gris kun je trouwens veel huren, maar waarom zou je dat doen. Neem gewoon lekker je tent mee en ga vet barbequen en goedkope wijn drinken.

Prijzen

De site lijkt nog niet helemaal aft e zijn dus je kan het beste even mailen om erachter te komen wat je voor deze vakantie gaat betalen. Voordeel is weld at je niet zover hoeft te reizen naar dze camping. Parijs is tenslotte maar een paar uurtjes rijden vanuit Nederland en met de trein ben je er ook in een handomdraai.

Regels

Dit is een familiecamping waar het erg rustig is. Miischien ga je er niet zoveel jongeren aantreffen maar in Parijs ga je dat natuurlijk wel doen. Om een leuke tijd op de camping te hebben moet je je een beetje gedragen en aardig zijn. Zoals overall eigenlijk.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Binnenzwembad
  • Buitenzwembad
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: 24, Place de la gare de Faremoutiers

Postcode + plaats: 77515 Pommeuse

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »