« Bekijk 1 andere campings in Boedapest

Camping Haller

Hongarije » Boedapest

Een leuke camping in het hartje van de hoofdstad van Hongarije. Ja, want waarom zou je altijd aan het Balatonmeer je tent moeten opzetten. Budapest is mooi, heel erg mooi zelf. En wanneer het om uitgaan gaat, bem je hier beter af dan op die toeristencampings aan het overvolle Balaton Meer. Camping Haller heeft verder alles in huis om je een geslaagde vakantie te bezorgen. De toiletten zijn prima, uit de douche stroomt warm water, je kan er internetten en ga zo maar door.

Ligging

Camping Halle is een echte stadscamping. Ideaal voor een stedentrip zonder hotel zeg maar. En wil je toch nog wat van de Hongaarse natuur zien dan pak je gewoon de bus en gaat naar de rivier die op zon 20 kilometer van de camping ligt. Overigens is er ook een natuurreservaat op gelijke afstand. Maar dat zal jou waarschijnlijk allemaal niets uitmaken. Je zet je tent tenslotte niet voor de natuur midden in een drukke stad op. Je wilt Budapest zien en dat kan perfect vanuit deze camping. En het is op zich natuurlijk ook makkelijk om er te komen. Je kan op vrij eenvoudige manier de trein in Nederland pakken en zo naar Hongarije railen. Daar stap je uit in Budapest en pakt de bus naar camping Haller. Je stapt uit voor de camping en zet je tent op. Even douchen met warm water en klaar ben je. Budapest wacht.

Meer informatie over uw camping

Geen! Op deze camping valt voor jou helemaal niets te beleven. Nou ja, er is een voetbalveld waar je tegen een lekke bal kunt trappen. Daarnaast zie je alleen maar jongeren die waarschijnlijk precies hetzelfde doen. Is dat niet goed? Want reken maar dat op zon camping in het hartje van de stad alleen maar jongeren komen. Geen munten om een duur hotel te betalen. Geen zin in ook, want op de camping maak je veel sneller vrienden. Voor de activiteiten moet je dus even de camping af. En daar bruist het. Budapest staat bekend om haar goede uitgaansleven en rijke cultuur. Eigenlijk wat je maar wilt. Je vindt het allemaal in deze stad. En wil je gewoon lekker draadloos op je eigen laptop, dan kun je gewoon voor je tent blijven zitten.

Prijzen

In Hongarije kun je nog niet met je euros betalen. Daar hebben ze nog de Forint dus je moet een beetje rekenen. Maar het is in ieder geval wel lekker goedkoop op deze camping. Voor 1 nacht betaal je maar 1200 Forint. Dat is iets meer dan 4 euro. En daar zit een heleboel bij inbegrepen. Lees maar eens mee. Gratis internet, gratis wasmachine, gratis douche, gratis hondje. Bovendien is de vierde nacht op Haller helemaal gratis voor niks. En dat is voor ons Hollanders toch te mooi om waar te zijn. Wel je moet je ook nog eens voor je tent betalen. Het dubbele, dus zon 9 euro. Wil je lekker in de caravan pitten dan kan dat ook. Het kost je 3600 Forinten. Lijkt heel wat maar het kost je gewoon 12 eurootjes per nacht.

Regels

Omdat we hier met een echte stadscamping te maken hebben zijn ze op Haller natuurlijk de hele dag en nacht geopend. Moet ook wel want jij komt elke nacht pas terug wanneer het licht in de disco aangaat. En doe het dan een beetje rustig aan want misschien slapen er wel wat mensen. Waarschijnlijk zijn dat net zulke gasten als jij en je vrienden dus misschien kun je ze nog wel even wakker maken voor een potje voetbal. Je zit tenslotte midden in de stad. En daar gaat het verkeer 24 uur lang tekeer. En jij dus ook. Maar doe het met respect en ontzag. Want in Hongarije wil je niet in de problemen raken. Dat wordt erg lastig.

Lead

Ha, eindelijk eens een camping midden in de stad. En wat voor een stad, Budapest bruist al jaren zonder dat jij het wist. Tijd dus om deze camping in het hartje van de stad te checken. Goed is dat je grote kans hebt om veel jongeren op deze camping tegen te komen. Want juist zij, hebben netzoals jij, geen zin om een duur hotel te betalen. Gewoon lekker vanuit je tent de stad verkennen Ideaal voor een klein budget.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Uitgaansleven dichtbij

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Haller utca 27

Postcode + plaats: 1096

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »