« Bekijk 3 andere campings in Rimini

Camping Italia

Italie » Rimini

Dit is een camping voor sportievelingen. De bergen van Noord - Italie liggen immers vlakbij en staan daar helemaal voor jou alleen. Op de fiets dus de bergen in. Of gewoon wandelen tot je er bij neervalt. Deze camping ligt verder aan het mooie Lago Maggiore. Dus heb je nog energie over dan kun je ook nog naar de andere kant van het meer zwemmen. En is dat ook niet genoeg voor jou, dan moet je in de avond en nacht gewoon goed gaan stappen. Want ook dat is mogelijk op en nabij camping Italia.

Ligging

Camping Italia ligt in het noorden van Italie. Eigenlijk vlakbij Zwitserland. Maar ook de grote steden Milaan en Turijn zijn makkelijk bereikbaar. Verder is de camping omgeven door prachtige natuur en oude steden. En ben je geen cultuurliefhebber dan is er nog steeds genoeg te doen. Stap-mogelijkheden zat rondom camping Italia. Wellicht de beste manier om je tent daar op te zetten is om gewoon de auto te nemen. Wanneer je de Gotthard tunnel uitbent dan ben je er in feite al. Alleen nog even rond het Lago Maggiore rijden. Met het vliegtuig stap je uit in Milaan en ga je verder met de trein.

Meer informatie over uw camping

Gewoon een goede camping met alles erop en eraan. Geen vette poespas zoals een disco of een waterpark maar wel gewoon goede toiletten. En die zijn toch eigenlijk het meest belangrijkst tijdens jouw vakantie. Warm water is ook aanzwezig, er is een gezellig restaurant met natuurlijk heerlijke pizza’s. Daarnaast een volleybalveldje, een plek om te voetballen, er staan wat game-machines met arcade spellen erop en je kan internetten. Eigenlijk moet je voor al het mooie dus weggaan bij je tent en de omgeving verkennen. En die schijnt meer dan prachtig te zijn daar. Bergbeklimmen, kanovaren, mountainbiken, hiken en ga zo maar door. Camping Italia is de plek voor de sportievelingen. En natuurlijk is er plaats genoeg om je tent op te zetten. En wanneer je daar geen zin in hebt dan kun je ook nog een bungalow huren of in een caravan gaan slapen. Je moet het allemaal maar gaan meemaken daar in het hoge noorden van Italie.

Prijzen

Wat prijzen betreft is dit een normale camping. Grappig is dat je per plek gaat betalen en niet per tent. Probeer dus een grote tent op een kleine plek neer te zetten. Je betaalt dan 7 euro. Voor een grote plek betaal je 12 euro, maar dan mag je wel je auto erbij zetten. Duurder wordt het uiteraard wanneer je caravans of een bungalow gaat huren. Voor een normale caravan moet je al gauw 40 euro opzij leggen. Ben je rijk en wil je dat iedereen dat weet, huur dan een 6 persoonsbungalow. In het hoogseizoen kost dat 80 euro per nacht. Electriciteit krijg je er weer wel gratis bij. En dat geldt niet wanneer je in een tent gaat slapen. Dan kost de stroom je 2.50 euro per nacht.

Regels

Bedenk je eigen regels maar hier, want op camping Italia bestaan ze niet. Dat betekent dus niet dat alles mogelijk is. Uiteraard kan veel, want je bent immers op vakantie. Maar ga niet de beest uithangen want dat gaat je munten kosten. Waarschijnlijk word je van de camping gezet en krijg je ook nog eens een bekeuring aan je broek. Zeg maar dag met je handje tegen je vakantie waar je zo hard voor hebt moeten sparen.

Lead

Dit is geen camping voor luilakken. In het noorden van Italie, vlakbij de bergen, is het sporten geblazen. Pak de mountainbike en fiets maar eens de bergen in. Daarnaast biedt het mooie Lago Maggiore ook nog eens tal van sportieve mogelijkheden. Je moet het allemaal maar gaan uitvinden daar in Italie. En hoewel het geen jongerencamping pur sang is, schijnen zich er wel veel mensen zoals jij op te houden. Op naar Italie dus.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Viale dei Tigli, 52

Postcode + plaats: Torre del Lago Puccini - (LU) Rimini

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »