« Bekijk 3 andere campings in Rimini

Camping Italia Rimini

Italie » Rimini

Camping Italia in de Italiaanse badplaats Rimini staat bekend als een goede jongerencamping. Waarom dat zo is, moet je zelf maar gaan zien. De camping profileert zich in ieder geval niet als een pure jongerencamping. Er komen gewoon veel jongeren. En dat in de eerste plaats omdat camping Italia gewoon een goede camping is. Daarnaast is de plaats Rimini waar de camping vlakbij ligt een mooie uitgaansplaats voor jou en je vrienden. En dan is er natuurlijk nog de Adriatische Zee. Blauw als de lucht en fris als een ijsje. Ideaal om even krachten op te doen na een avondje stappen in een van de discotheken die Rimini biedt.

Ligging

Rimini ligt iets boven het midden van Italie, aan de Adriatische Zee. De camping Italia ligt ligt op ongeveer 2 kilometer van de stad Rimini. Handig is dat er een bushalte is voor de camping is. Want terug van de disco naar de camping kun je nog wel lopen. Waarschijnlijk ben je toch te aangeschoten om daar iets van te merken. Maar heen is een ander verhaal. Je wilt tenslotte tiptop in de discotheek verschijnen. En daarom moet je niet gaan lopen maar gewoon de bus pakken of een taxi nemen. Verder ligt de camping aan het strand. Ze hebben er zelfs een eigen strand waar alleen jij mag liggen. Nou ja, met je vrienden dan. En iedereen die zijn tent op de camping heeft opgezet. Om naar Rimini te komen kun je eigenlijk het best de auto pakken. Heb je die nog niet dan kun je natuurlijk vliegen. Milaan is een optie maar er zijn ook nog wel vlieghavens dichter in de buurt. Zie maar wat je doet. Als je maar op de camping aankomt.

Meer informatie over uw camping

Een van de mooiste dingen waarover de camping waarschijnlijk beschikt, is het mooie priv?rand. Het is een vrij lang zandstrand waar het ook voor je kleine broertje en zusje veilig badderen is. Jij kan er een beetje volleyballen of gewoon lekker luieren in de zon. Je neemt een duik wanneer het je allemaal te warm wordt. Verder beschikt de camping over een speciaal gedeelte waar alleen jongeren hun tent mogen opzetten. En dat is natuurlijk te gek. Je kan snel vrienden maken en de volgende dag al samen op het zandstrand zitten. Daarnaast kun je internetten. En als je de weg wilt weten dan vraag je dat gewoon op het reisbureau dat op de camping staat. En wil je niet in de rij staan dan kun je ook nog eens de kaartjes voor de beste discotheken in Rimini al op de camping aanschaffen. Lekker snel doorlopen dus bij de bewaking van de discotheek. Nou ja, en natuurlijk is er goed sanitair, warm water om je te douchen en zijn er behalve tenten ook nog caravans en bungalows te huur. Niets voor jou want jij gaat gewoon je tent opzetten.

Prijzen

Redelijk aan de prijs , deze camping. Voor jezelf moet je 10 euro betalen en voor je tweepersoonstent nog eens 11 euro. Wil je je auto naast de tent zetten dan moet je 16 euro betalen. Voor elektriciteit om de I-pod op te laden betaal je 2.50 euro per dag. Natuurlijk kun je ook een bungalow of luxe caravan huren. Voor het eerste betaal je 100 euro per nacht. Voor die rot-caravan moet je 130 euro's betalen. Gewoon je tent op het jongerengedeelte neerzetten dus. Voor jou geen flauwekul. En o ja, het douchen met warm water is gratis.

Regels

Omdat camping Italia over een jongerengedeelte beschikt waarop alleen mensen zoals jij hun tent mogen opzetten zijn er ook wat meer regels. Dat is bijna altijd zo wanneer het gaat om een jongerencamping of een gewone camping met een jongerengedeelte. Die regels zijn eigenlijk heel normaal. Je moet rekening met elkaar houden, niet al te dronken worden. Niet overgeven op de plek van je buren. Niet met bierflessen gaan gooien en zeker geen drugs gebruiken. Vinden ze natuurlijk wel lekker daar in italie, maar het mag gewoon niet van de politie. Niet doen dus.

Lead

Een beetje een jongerencamping omdat er een speciaal gedeelte voor jongeren is waar alleen jij en je leeftijdsgenoten hun tent mogen opzetten. Het priv?rand van de camping is alleen toegankelijk voor mensen van de camping. En dat strand ligt trouwens bijna tegen de camping aan. Daarnaast ligt de uitgaansstad Rimini op loopafstand. Het is ongeveer 2 kilometer wandelen, maar dan sta je wel voor de deur van de discotheek. Tas inpakken dus.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Viale Toscanelli 112

Postcode + plaats: 47922 Rimini

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »