« Bekijk 3 andere campings in Rimini

Camping Maximum

Italie » Rimini

Wanneer je jongerencamping Camping Maximum ziet doet het direct denken aan een oase. De camping is volledig beplant met mooie bomen en planten en ligt precies tussen Rimini en Riccione in. Er zijn staanplaatsen voor tenten en campers aanwezig, maar het is ook mogelijk om een bungalow of stacaravan te huren. Ook zijn er diverse faciliteiten op de Camping Maximum aanwezig, zoals een informatiepunt waar je alle mogelijke informatie kunt krijgen over discotheken, bars, restaurants uitstapjes etc., een pizzeria, een mini supermarkt en nog veel meer!

Bereikbaarheid/ligging

Jongerencamping Camping Maximum is op diverse manieren te bereiken. De camping is ongeveer 1410 kilometer verwijderd van Amsterdam en wanneer je met de auto gaat zal je hier ongeveer 13 uur en een kwartier over doen. Het is ook mogelijk om met de bus te gaan, er is een bushalte vlak voor de ingang van de camping en er zijn diverse aanbieders op de markt die deze rit rijden. In Miramare is er een treinstation en in de zomerperiode stoppen veel treinen op dit station. Vanaf hier moet je nog een klein stukje met de bus (lijn 10 en 11) die ook stoppen bij de halte voor de ingang van de camping. Het is ook mogelijk om met het vliegtuig te gaan. Er zijn veel verbindingen vanuit heel Europa die naar de kust van Rimini vliegen. Rimini heeft een eigen vliegveld en wanneer je vanaf Amsterdam vertrekt duurt deze reis ongeveer 3,5 uur.

Camping Maximum ligt in Rimini vlak bij Riccione. Rimini heeft voor ieder wat wils, zo is er een strand van 15 kilometer lang, zijn er veel restaurants in de stad, zijn er genoeg winkels en niet te vergeten heeft Rimini een bruisend nachtleven. De grootste discotheek van Europa, de Baia Imperiale, is in de buurt en er zijn veel kroegen en discotheken. Voor de waterliefhebbers is er op 45 minuten afstand met de bus het beroemdste waterpretpark van Europa, Aquafan. Ook zijn er diverse pretparken en andere bezienswaardigheden in de buurt.

Meer informatie over uw camping

Camping Maximum is verdeeld in twee delen. Het ene deel is voor gezinnen en het andere deel is voor de jeugd. De camping ligt op 30 meter afstand van het vrije strand. Wanneer je voorkeur uit gaat naar een strand met ligbedden, kussens en parasols zijn deze ook op korte afstand te vinden(vanaf 50 meter). Op jongerencamping Camping Maximum is een restaurant aanwezig, een bar een een pizzeria. Voor de dagelijkse boodschappen is er een mini supermarkt op het campingterrein. Ook beschikt de camping over kluisjes, een gratis euro-deposito, een wasserij, een volleybalveld, een camperservice en er is een informatiepunt op de camping aanwezig waar je informatie kunt krijgen over discotheken, bars, pretparken en kaartjes kunt kopen voor deze discotheken en pretparken. Ook kan je hier alvast kaartjes voor het openbaar vervoer kopen.

Het is mogelijk om via een reisorganisatie voor jongeren een reis naar deze camping te boeken. Je hoeft dan zelf geen tent mee te nemen. Wanneer je dit liever niet wil kan je ook zelf boeken. Je hebt dan de mogelijkheid om zelf een tent of caravan/camper mee te nemen of een bungalow of stacaravan te huren. Er zijn warme douches op het terrein en douchen is gratis.

Prijzen

De prijs van overnachtingen op jongerencamping Camping Maximum zijn afhankelijk van wat je wil. Wanneer je met 3 anderen besluit een bungalow te huren is dit vanaf 60 Euro per nacht. Wanneer je gewoon een staplaats wil om je tentje op te zetten dan is dit vanaf 15,50 Euro per nacht. Kom je met de caravan (+auto) dan betaal je vanaf 18 Euro per nacht en met een camper is de prijs ook vanaf 18 Euro per nacht.

(Gedrags) Regels

Huisdieren zijn toegestaan op jongerencamping Camping Maximum. Na 11 uur s avonds moet het rustig zijn op de camping en mag er geen overlast worden veroorzaakt voor andere kampeerders. Dit geldt tot 7 uur s morgens. Ook is het schoon en netjes houden van de kampeerplaats een vereiste.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Viale Principe di Piemonte 57 Rimini

Postcode + plaats: 57 Rimini

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »