« Bekijk 1 andere campings in Sicilie

Camping Valle dei Templi

Italie » Sicilie

Altijd al je tent willen opzetten tussen maffiosi en nazaten van Don Corleone? Dan moet je natuurlijk naar Sicilie gaan. Want daar houden de boeven zich allemaal schuil. Misschien kampeert er wel een maffialid illegaal op de camping Valle dei Templi. En waarom zouden ze dat niet doen? De camping is erg mooi, beschikt over alle voorzieningen en ligt bovendien vlak aan zee. Maar wees nou maar niet bang voor de maffiosi. Die zijn er echt niet. Tenminste niet op de camping waar jij staat.

Ligging

Valle del templi ligt dus op Sicilie, aan de mooie zee. Je kan in feite direct vanuit je tent de zee in rollen. Is dat even makkelijk voor het wegwassen van je kater. Beter kun je het eigenlijk niet hebben. De camping ligt verder op 20 kilometer van een erg mooi natuurreservaat. Wat daar allemaal te zien valt moet je zelf maar even gaan uitzoeken. Om op Sicilie te komen kun je gewoon het beste het vliegtuig pakken. Met de auto duurt gewoon wel erg lang. En treinen is ook vervelend op het laatst. Bovendien moet je nog een stukje met de boot en dan weer met de bus. Maar ja, als je van avontuur houdt dan doe je dat dus gewoon.

Meer informatie over uw camping

Erg compleet deze camping. Leuk is dat er ook excursies worden gehouden. Vergelijk het maar met een soort van safaritochten. Lekker scheuren door het natuurreservaat en mooie bloemen zien. Want tijgers of olifanten zijn er echt niet op Sicilie. Verder is er een aardig zwembad op de camping. Het is leuk voor wanneer je even geen zin hebt om weer die zoute zee in te duiken. Gewoon even lekker chillen onder de parasol. Koud wit wijntje erbij en geslaagd is je dag. Leuk is ook dat je op de camping gevechtsporten kunt trainen. Altijd handig op zon maffia eiland toch. Je kan er ook fitnessen. Kayakken en windsurfen en ga zo maar door. Leuk is natuurlijk om te gaan waterskien op de zee. Eigenlijk geen reden om je te vervelen. Uiteraard zijn er ook de discotheken. Weliswaar niet op de camping maar wel in het nabijgelegen stadje. En discotheken op Sicilie zijn toch net weer even anders dan bij jou thuis. Checken dus. En kom je iemand tegen in de disco dan mag je hem of haar gewoon meenemen naar je tent. Je betaalt daar maar 4 euro voor. Niet meegerekend de drankjes die je aan je overwinning in de discotheek hebt uitgegeven.

Prijzen

Lekker goedkoop. Nou ja, in ieder geval niet erg duur. Voor jezelf betaal je in het hoogseizoen 7.50 euro. Voor een kleine tent waar je met je vriend of vriendin in wilt slapen betaal je 6 euro. Wordt je tent iets groter dan moet je 7.50 euro betalen. Het valt allemaal kortom dus nog wel mee. Elektriciteit kost je in het hoogseizoen 50 eurocent meer dan normaal. Het kost je in de maand augustus 3 euro per dag.

Regels

Je zit op een eiland waar gewoon het recht van de sterkste geldt. Machinegeweren en doorgesneden kelen. Pas op dus. Nee hoor, het is allemaal een beetje flauwekul. Hou je gewoon een beetje in want Sicilianen kunnen wel een beetje stug zijn. Wees vriendelijk en je ziet vriendelijke mensen terug. Zo gaat dat nu eenmaal in de wereld. Ga dus niet de stoere jongen uithangen want dan gaat het mis. Normaal doen dus.

Lead

Een goede camping op het mooie eiland Sicilie. Vlak aan zee en dicht bij de leuke stadjes waar het goed stappen is. Het mooie van de camping is dat je er heel veel kan doen. Scheuren in een jeep door het nabijgelegen natuurreservaat is maar een ding. Waterskien of duiken zijn de andere twee. En zo zijn er nog veel meer zaken te beleven op deze mooie camping op Sicilie.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Viale Emporium, 192

Postcode + plaats: 92100 San Leone Agrigento

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »