« Bekijk 1 andere campings in Viareggio

Camping Viareggio

Italie » Viareggio

Een nette camping in het mooie Toscane. Vlak aan zee en dichtbij mooie plaatsjes waar veel voor jou en je vrienden te beleven valt. De camping is behoorlijk uitgerust met allerlei zaken die jij vast en zeker gaat waarderen. Het zwembad is daar maar een klein voorbeeld van. En wat er verder nog allemaal meer in de omgeving te beleven valt moet je zef maar gaan ontdekken.

Ligging

Camping Viareggio ligt in de streek Versilia. En dat ligt weer in Toscane. En Toscane staat bekend om haar mooie heuvels en natuur. Je moet er van houden inderdaad. De camping ligt verder op zon 700 meter lopen van zee. Dat kan nog net. Vooral omdat de weg naar zee erg mooi schijnt te zijn. Ook het meer Puccini ligt vlakbij. Ideaal voor wanneer je eens geen zin hebt in het zoute zeewater. En ben je een stedenliefhebber dan zit je ook prima. Lucca, Firenze,de scheve toren van Pisa zijn allemaal makkelijk te bereiken.

Meer informatie over uw camping

Zoals gezegd beschikt camping Viareggio over nogal wat dingen die jij gaat waarderen. Het grote zwembad is heerlijk. Er staan parasols waar je lekker onder kan chillen. Wil je baantjes zwemmen dan kan dat ook. Het bad is 20 meter lang en 10 meter breed. Genoeg dus om wat aan je conditie te werken. Wil je andere sporten doen dank an dat ook op de camping. Beetje pingpongen is altijd leuk natuurlijk. Maar volleyballen of voetballen is ook mogelijk op speciale velden. Voor de honger en de dorst zijn er een bar een pizzeria en ook nog eens een restaurant. En wc-papier koop je in de supermarket die ook op de camping staat. Ga je je alsnog vervelen daar in Italie dan kun je altijd nog gewoon gaan hangen voor de tv. Lekker de Italiaanse serie-A bekijken. Internetten kan daarnaast ook nog eens. Handig om even goedkoop naar huis te skypen.

Prijzen

Redelijk aan de prijs is deze camping. Maar goed, er is dan ook van alles te beleven. Voor jezelf betaal je in het hoogseizoen 9 euro per nacht. Je tent gaat je ongeveer 12 euro per nacht kosten. Maar dan mag je wel je auto er naast zetten. Ga je niet met de auto, probeer dan wat af te dingen. Je neemt tenslotte minder ruimte in beslag. Het zwembad is zoals gezegd mooi en groot. En daar moet je dus voor betalen. Drie euro per keer. Wil je je hond meenemen dan moet je daar 4 euro per nacht voor betalen. Thuis laten dus dat beest.

Regels

Je hebt je gewoon te gedragen op deze camping. Ga je buiten je boekje dan kun je je tent afbreken en opzoek naar een andere camping gaan. En waarom zou je dat riskeren. Viareggio is een leuke camping waar veel jongeren komen. Verspest de boel dus niet. Niet voor jezelf, maar zeker niet voor je soortgenoten.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Vietta dei Comparini, 1b

Postcode + plaats: 55049 Viareggio Lucca

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »