« Bekijk 7 andere campings in Istrie

Camping Istrian Sunrise

Kroatie » Istrie

Dit is een goede camping waar je er zeker van bent dat er veel jongeren komen. Waarom? Omdat Nederlandse touroperators die jongerenreizen organisren ook op deze camping hun tenten opslaan. Perfect dus. En als er veel Nederlandse jongeren zijn, dan komen er natuurlijk ook veel jongeren uit andere landen. Een internationale jongerencamping dus. De zee ligt op zo’n 100 meter en Pula de hoofdstad van Istrie ligt op 3 kilometer wandelen. En natuurlijk valt het daar allemaal te beleven.

Ligging

Istrian Sunrise ligt aan de westkust van Istrie. De Brijuni eilanden liggen op een paar meter zwemmen en zijn echt het bezoeken waard. Niet alleen omdat eilanden zo leuk zijn, maar vooral omdat er een gaaf Nationaal park valt te bezoeken. En daar valt natuurlijk heel veel te zien. Verder ligt er een heel leuk vissersdorpje naast de camping. Het gat heet Fazana en er valt meer te beleven dan je denkt. En dan hebben we het nog niet eens over de discotheken die daar zijn.

Meer informatie over uw camping

Istrian Sunrise is een behoorlijke moderne camping. Wanneer je van plant bent om via de tourperator, die trouwens ook Istrian Sunrise heet, te boeken, dan staat je een volle vakantie te wachten. Er worden excursies georganiseerd. Natuurlijk naar dat Nationaal Park. In de avonden is het barbequen geblazen. In Pula ga je behalve veel en lekker eten ook nog eens naar een discotheek waar inmense schuimkanonnen staan. Handdoekje mee dus. De zeep kan je lekker in je tent laten. Heel bijzonder en wel hartstikke top is de bootparty die je ook gaat maken. Het komt er gewoon op neer dat je lekker gaat swingen en drinken op een boot die rustig in de Adriatische Zee dobbert. Ben je het feestgedruis even zat dan gooi je gewoon je hengeltje uit. Kan ‘s avonds weer op de barbeque. Let er wel op dat dit allemaal zaken zijn die de touroperator voor je regelt. Ga je op eigen houtje naar de camping dan moet je het allemaal zelf uitvinden. Aan jou de keuze. Verder is de camping van alle gemakken voorzien. Je kan een tent huren of gewoon je eigen tent meenemen. Het sanitair is in orde en ga zo maar door.

Prijzen

Je bent in Kroatie dus je zult niet al teveel euro’s verliezen. Wel is het zo dat je deze camping voor minimaal 7 nachten moet boeken. Wellicht het goedkoopst ben je uit wanneer je gewoon alles zelf regelt. Doe je het via de touroperator dan kost dat gewoon meer. Die gasten moeten tenslotte ook eten.

Regels

Istrian Sunrise is eigenlijk een soort jongerencamp. Je gaat hier dus vooral mensen zoals jij tegenkomen. Wild, jong en hongerig. En als er ergens veel jongeren zijn dan zijn er automatisch ook meer regels. De bewaking is wat strenger en er wordt gewoon meer op je gelet. Let dus op. Ga niet als een wilde dronkenman over de camping lopen schreeuwen. Je gaat absoluut ruzie krijgen. Ga ook niet de stoere jongen uit Holland uithangen. Weten die Kroaten wel raad mee. Kortom, doe gewoon normaal en dan ga je een goede tijd beleven in Istrie.

Lead

Een jongerenkamp. Geen jongerencamping. Maar wat het verschil precies is weet bijna niemand. Ga er in ieder geval van uit dat er veel jongeren komen op deze camping in het mooie Istrie. De zee ligt vlakbij, de hoofdstad van Istrie, Pula, ook. Goed is dat deze camping te boeken valt via de gelijknamige touroperator. Je vakantie is dan helemaal verzorgd. Maar je kan natuurlijk ook gewoon in je eentje gaan.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Puntižela

Postcode + plaats: 52100 Pula

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »