« Bekijk 7 andere campings in Istrie

Camping Kazela

Kroatie » Istrie

Een camping met een privestrand. Dat is misschien wel het mooiste wat deze camping in Croatie biedt. Je kan vanuit je tent dus direct de zee inspringen. Pas wel een beetje op wat een echt zandstrand is er niet. Je moet het doen met rotsen en stenen. Maar ook daar vallen genoeg plekjes te vinden waar je lekker van de zon kan genieten. Verder is de camping groot en kan je er behalve je tent ook wat bungalows huren. Het staat allemaal voor je klaar op camping Kazela.

Ligging

Camping Kazela ligt dus in Kroatie. En dat is een van de mooiste vakantielanden van Europa. De camping ligt werkelijk direct aan de mooie Adriatische Zee. Wat wil je nog meer. De camping ligt vlak bij het historische plaatsje Medulin. Het is maar drie kilometer fietsen. Verder ligt de camping in een prachtig natuurgebied. Het uitzicht schijnt al vanuit je tent adembenemend te zijn. En dan gaat het niet over de mooie meiden en jongens die constant voorbij lopen. Wellicht de makkelijkste manier om naar Kroatie te gaan is om gewoon de auto te pakken. Treinen kan natuurlijk ook maar reken op vele malen overstappen en ook nog bussen. Dat bussen geldt natuurlijk ook wanneer je het vliegtuig neemt.

Meer informatie over uw camping

Omdat de camping behoorlijk groot is, valt er dus ook veel te beleven. Je kunt als eerste dus al lekker gaan wandelen door Kazela. En dan ga je leuke dingen zien. Er zijn verschillende restaurants op de camping en in het dorpje. Hou je van vis, dan zit je in ieder geval gebakken. Maar het mooiste is misschien wel een zwemparadijs dat uit 12 kleine zwembaden bestaat die op twee terrassen zijn gebouwd. En dan lig je dus lekker in het zwembad naar de mooie zee en omgeving te kijken. Daarnaast is de bar op het privestrand ook meer dan gezellig. Check het allemaal maar uit. En dan nog de extra dingetjes die het verblijf op Kazela alleen maar leuker maken. Internet, een dokter, supermarkjes en ga zo maar door. En voor de jongeren tot 12 jaar is er ook nog eens een disco. Maar daar kan jij natuurlijk met je zestien jaar ook gewoon naar toe gaan.

Prijzen

Het hangt er een beetje vanaf waar je je tent gaat opzetten. Wil je echt direct aan het strand zitten dan gaat je dat iets meer dan 13 euro per nacht kosten. Voor jezelf betaal je nog eens ruim 7 euro. Deze prijzen gelden overigens voor het hoogseizoen. Wanneer je daarbuiten gaat ben je iets goedkoper uit. Wil je absoluut in een chaletje gaat slapen dan kan dat natuurlijk ook. Doe dat trouwens niet alleen maar met zn vieren. Je bent dan een stuk goedkoper uit, want deze houten gebouwtjes gaan je om het hoogseizoen meer dan 100 euro per nacht kosten. Ai, das duur. Gewoon je tent opzetten dus. Is veel leuker ook.

Regels

Ook hier weer geldt dat je je normaal moet gedragen op de camping. Ga geen rare dingen doen die je thuis ook niet zou doen. Ga geen relletjes schoppen en de stoere jongen uithangen. Daar ga je absoluut spijt van krijgen. Verder bestaat een deel van de camping en het strand ook uit een natursiten gedeelte. En wanneer he daar niet tegen kan dan moet je er dus gewoon niet naar toe gaan. Ga lekker in je tent liggen , trek de rits dicht en fantaseer er maar op los.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Kapovica 350

Postcode + plaats: HR-52203 Medulin

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »