« Bekijk 7 andere campings in Istrie

Camping Medulin

Kroatie » Istrie

Gewoon een puike camping. Medulin heeft als voordeel dat het over een zandstrand beschikt. En dat is niet overal zo in Kroatie. Veel stranden bestaan immers uit stenen en rotsen. Hier kun je dus heerlijk je handdoekje uitspreiden en lekker relaxen in de zon. De camping is groot en beschikt over veel voorzieningen. Ben je te moe of misschien wel te lui om alles op de camping te voet te bezoeken , dan kun je ook het campingtreintje nemen. Lachen toch.

Ligging

Camping Medulin ligt dus in het mooie Kroatie. En dan ook nog eens op het prachtige schiereiland Istrie. De omgeving schijnt prachtig te zijn. Veel bossen, bergen en natuurlijk de zee. Medulin is overigens ook een plaatsje. De camping ligt er vlakbij. En in Medulin gebeurt het dus allemaal. Het is in ieder geval een van de belangrijkste toeristische plaatsen van het schiereiland Istrie. Checken dus. Om vanuit Nederland op de camping te kunnen komen kun je zowel de trein, het vliegtuig en de auto pakken. Misschien is de auto wel het leukst. Je maakt tenslotte al een lange reis en je vakantie is al begonnen voor je deur in Nederland. Vliegen en treinen is ook grappig maar je moet nog wel een stuk met de bus. En dat kan vermoeiend zijn. Je wilt immers zo snel mogelijk je tent opzetten.

Meer informatie over uw camping

Eigenlijk biedt deze camping alles voor een goede vakantie. Weliswaar geen vette discotheek op de camping maar daarvoor kun je ook beter naar het dorpje Medulin gaan. Je gaat daar ongetwijfeld slagen. Wat er dan wel te vinden valt op de camping? Een goed restaurant met uiteraard de lokale gerechten en verse vis. Een paar leuke barretjes die vlak aan zee staan, goede sanitaire voorzieningen en natuurlijk het internet om de contacten met het thuisland te onderhouden. Verder kun je op de camping ook zeilbootjes huren en kunnen ze je wegwijs maken wanneer je graag diepzee wilt duiken. Natuurlijk kun ook goed windsurfen in Kroatie. Pas een beetje op voor de Bora wind. Zij kan vervelend zijn en vooral wanneer je ver op zee bent, voor grote moeilijkheden zorgen. Laat je dus even informeren wanneer je wilt gaan zeilen of surfen. En wat slaapgelegenheden betreft kun je op Medulin alle kanten op. Er zijn caravans te huur, je kan bungalows huren en natuurlijk gewoon je tent opzetten. De keus is helemaal aan jou.

Prijzen

De prijzen van Medulin zijn een beetje hetzelfde als op andere campings. Voor een nacht in het hoogseizoen betaal je iets meer als 7 euro. Ga je je tent opzetten dan kost je dat nog eens 4 euro. Elektriciteit gaat je 3 euro per nacht kosten en wanneer je je hond mee wil nemen dan moet je daar ruim 4 euro voor betalen. Gewoon thuis laten dus. Daar is ie bovendien veel beter af. Ga je caravans of huisjes huren reken dan al snel op zon 18 euro per nacht. Maar goed, die prijzen moet je dan wel met zn allen betalen. En dan valt het dus best wel weer mee.

Regels

Doe normaal, gedraag je als een beschaafd persoon en dan komt alles goed. Kroaten zijn vriendelijke en open mensen maar ga ze niet lopen treiteren. Ook zij hebben een grens. Dus niet te veel drinken en zeker geen drugs gebruiken. Want in geval van het laatsje wordt je niet alleen van de fraaie camping getrapt. Je komt waarschijnlijk voor een lange tijd het land ook niet uit. En reken maar dat een gevangeniscel in Kroatie weinig weg heeft van de mooie camping Medulin.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Osipovica 30

Postcode + plaats: 52203, Medulin

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »