« Bekijk 7 andere campings in Istrie

Camping Porton Biondi

Kroatie » Istrie

Gewoon een leuke camping waar elk jaar opnieuw veel jongeren zoals jij je tent opzetten. Het mooie van Porton Biondi is dat het vlak bij Rovinj ligt. En zegt dat je niets dan moet je er absoluut eens een kijkje gaan nemen. Een lief stadje, dat voorheen een eenvoudige vissersplaats was, is nu omgetoverd tot een prachtig toeristenparadijs. Overigens zonder dat het plaatsje zijn charme heeft verloren. De camping zelf is groot en beschikt over een eigen strand. Weet je direct waar je je kater moet gaan uitzitten.

Ligging

In het prachtige Kroatie ligt deze camping van ruim 11 hectare. En om percies te zijn ligt Porton Biondi in Istrie. En dat ligt weer aan de mooie Adriatische Zee. Het staat in ieder geval allemaal garant voor een paar heerlijke dagen vakantie. Er zijn uiteraard meerdere manieren om naar deze leuke camping te komen. Auto, vliegtuig en trein zijn allemaal mogelijk. Ben je erg avontuurlijk ingesteld dan moet je uiteraard de trein nemen. Veel overstappen en ook nog eens het laatste stukje in de bus. Het vliegtuig gaat natuurlijk het snelst maar dan moet je het laatste stuk ook nog bussen. De auto is wellicht het makkelijkst. Zet je routeplanner maar aan en scheuren maar. Wel voorzichtig doen.

Meer informatie over uw camping

Geen toeristen poespas hier. Een zwembad is er niet. Wel is er weer de prachtige zee. En die biedt natuurlijk veel meer dan zon klein rotzwembadje waar alleen maar peuters in pissen. Een disco hebben ze niet maar wil je s avonds een feestje bouwen met je eigen meegebrachte muziek dan kan dat gewoon. Maar leuker is het misschien wel om op het strand een kampvuurtje te bouwen en regendansen gaan houden. Het regent namelijk erg weinig in de zomer. Voor het harde uitgaansleven moet je in Rovinj zijn. Het is maar 700 meter lopen en daar gebeurt dus alles. Er zijn de discotheken, de restaurants en ga zo maar door. Op Porton Biondi zelf is trouwens ook een zeer leuk barretje. Het staat op het strand van de camping en het is er absoluut chillen geblazen. En voor de lekkere honger biedt de camping een zeer goed restaurant. Je kan er verse vis krijgen en natuurlijk ook de lokale gerechten. Vooral dat laatste is het proberen waard. Maar wil je gewoon Hollandse kost dan kun je vast wel terecht in Rovinj. Een echte Hollandse patatboer vind je namelijk overal. En de gehaktballen met je zelf maar voor je tent gaan draaien. Lekker op de barbecue toch?

Prijzen

Dit is een vrij goedkope camping. Maar ja, alles in Kroatie is natuurlijk nog een stuk goedkopen dan in Nederland. Voor het opzetten van je tent ben je ongeveer 3 euro per nacht kwijt. Wil je een caravan of een bungalow huren, reken dan op zon 5 euro per nacht. En voor jezelf betaal je bijna 6 euro. Nou ja, allemaal wel te doen dus. Wil je je auto parkeren en stroom gebruiken dan moet je daar uiteraard ook voor betalen

Regels

Er zijn niet echt omschreven regels die Porton Biondi hanteert. Maar reken er wel op dat ze daar niet houden van vechtpartijtjes en stoer gebral. Zeker weten dat ze dan wel een paar regeltjes verzinnen. Hou je dus een beetje in, doe normaal en dan zul je in het mooie Istrie een prachtige vakantie hebben.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Dichtbij winkels
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Aleja Porton Biondi 1

Postcode + plaats: 52210 Rovinj

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »