« Bekijk 7 andere campings in Istrie

Camping Stella Maris

Kroatie » Istrie Dit is echt een hele mooie camping. Wat wil je ook. De camping heeft 4 sterren dus dan mag je ook wel wat verwachten. Werkelijk prachtig gelegen in Istrie. Een deel van de camping wordt helemaal omgeven door zee en nog zee. Daarnaast is er een lagune. Nou ja, wil je hier niet slagen dan heb je nergens een goede vakantie.

Ligging

Stella Maris ligt op het mooie schiereiland van Kroatie. Een deel van de camping bestaat ook nog eens uit een soort van schiereiland. Het is de plek waar jij je tent moet opzetten. Schitterend gewoon. Om er te komen moet je niet al te veel nadenken. Het beste is gewoon om in de auto te stappen en te gaan rijden. GPS aan en scheuren maar. Treinen kan ook maar vooral het laatste stuk kan wel eens lastig worden. Bussen, wandelen, liften. Wanneer je avontuurlijk bent aangelegd is dat natuurlijk allemaal prachtig.

Meer informatie over uw camping

Teveel om op te noemen. Om maar met het belangrijkste te beginnen. De toiletten. Helemaal nieuw en ook nog eens erg ruim. Ben je niet goed ter been dan ga je gewoon op het invalide toilet zitten. Internetten kan vanuit het toilet. Ze hebben wireless. Dus lekker gamen met je laptop op de plee. Verder is er een a la carte restaurant. Nou ja, zal jou een biet zijn. Je komt er alleen maar om de biertjes en de wijn. Er is een discotheek, een groot terras waar s avonds bandjes optreden en waar je dus helemaal uit je dak kan gaan. Er is een club voor gasten van dertien tot zeventien jaar. Ideaal dus om te scoren. Er zijn zwembaden, maar liefst vier, met zeewater erin. Er is een zee met chloor en ga zo maar door. Verder kun je sporten als geen ander. Volleybal- en voetbalvelden. Tennisbanen. Golfbanen. In de buurt is zelfs een klein vliegveldje. Nou ja, te gek toch allemaal. En dan is er natuurlijk nog de prachtige omgeving waar van alles te doen valt in de mooie natuur. En wat dat precies is moet je zelf maar uitmaken. Verder zijn de leuke dorpjes om de camping ook volgestampt met uitgaansgelegenheden. Discotheken dus. Tenslotte kun je voor de snelle hap ook op de camping terecht. Er zit een erg goede pizzaboer die ze behoorlijk bruin kan bakken. Eet smakelijk dus.

Prijzen

Vier sterren dus iets duurder dan een normale camping in Kroatie. Maar voor ons Nederlanders toch nog lekker goedkoop. Vier euro voor je lichaam. Een tientje voor je tent, 3 euro voor je auto. Je huisdier gaat je per nacht iets meer dan 2 euro kosten en wil je het diertje laten slapen in zijn eigen caravan dan kan dat gewoon. Het huren van zon ding kost je 14 euro per nacht. Maar dat heb je natuurlijk wel over voor je poes.

Regels

Wanneer je te maken hebt met een viersterren camping dan kun je een goede beveiliging verwachten. Ga dus niet al te raar doen en wordt zeker niet te dronken in de nacht. Het kan natuurlijk wel maar dan moet je je wel een beetje stil houden. Omdat er veel jongeren op de camping komen kun je vast en zeker snel vrienden maken. En met die nieuwe vrienden ga je lol maken op de camping. Hou daarbij wel rekening met anderen, want er kamperen ook bejaarden en kleuters. En die kunnen erg gevaarlijk worden zoals je weet. Oppassen dus.

Lead

Stella Maris. Het is een beetje de hemel op aarde. Een absolute topper onder de campings in Kroatie. Het is dus niet voor niets dat veel jongeren elk jaar weer hier hun tent gaan opzetten. Aan zee, met op de camping nog eens vier zwembaden. Het moet wel heel raar lopen wanneer je hier nog gaat zweten. En doe je dat toch, dan neem je gewoon een koud biertje in de bar van de camping. Aan het strand ja.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Via a Cappellini 5

Postcode + plaats: I-61032

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »