Jongerencamping Ommen

Er zijn in Nederland nog zoveel mooie vakantieplekken te ontdekken, dat het niet nodig is de landsgrenzen over te gaan voor een geslaagde vakantie. Ommen is één van die mooie en populaire vakantie-oorden. Ook voor jongeren kan Ommen een leuk vakantie-idee zijn.

Ommen

Ommen is een kleine stad in de provincie Overijssel en ligt in een streek die Salland wordt genoemd. Het stadje is gelegen aan de Overijsselsche Vecht. Dit gebied wordt gekenmerkt door veel landelijke gebieden en bossen. Het is een mooie plaats om tijdens de vakantie op adem te komen, om zich aangenaam te vermaken of om flink te feesten. Ommen kent een mooi centrum, waar het vooral in de zomer gezellig druk is. Men vindt er vele cafés, restaurants en discotheken. Het is dan ook een ideale plaats voor een jongerenvakantie. Rondom Ommen zijn verschillende vakantieparken en vele campings te vinden, waaronder jongerencampings.

Jongerencamping Ommen

Wat kan men verwachten van een vakantie op een jongerencamping in Ommen? Een jongerencamping in Ommen biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor de jeugd om een spetterende vakantie te beleven. De jongerencampings in Ommen zijn in de maanden juli en augustus alleen toegankelijk voor jongeren, die hier ongestoord vakantie kunnen vieren samen met leeftijdsgenoten. De minimumleeftijd op de meeste jongerencampings is meestal 16 jaar. De jongerencampings zijn voorzien van faciliteiten die speciaal gericht zijn op jongeren zoals, discotheek, bar, snackbar, sportvelden en verder de gebruikelijke faciliteiten als kantine, campingwinkel en degelijke sanitaire voorzieningen. De jongerencampings bieden niet alleen goede faciliteiten, maar organiseren zelf vaak ook leuke activiteiten waaraan de jongeren mee kunnen doen, zoals sportieve middagen met allerlei zomerse spellen, fietstochten en wandeltochten door de omgeving, barbecue-avonden, schuimparties, karaoke-avonden en nog veel meer. Op de jongerencampings wordt ook vaak voor transport gezorgd naar hippe feesten en discotheken in de buurt.

Uit in Ommen

Hoewel er al heel veel te beleven valt op de jongerencamping is er ook in Ommen en omgeving veel te doen en te beleven. De bosrijke omgeving nodigt uit tot wandeltochten, fietstochten en paardrijtochten om van de natuur te genieten. In de omgeving zijn er verschillende zwembaden of men kan iets heel anders gaan doen en eens een potje boerengolf gaan spelen. In Ommen kan dat allemaal. In de vakantietijd worden er in Ommen ook verschillende evenementen georganiseerd. Een jaarlijks terugkerend evenement is de Ommer Bissingh. Dit is een jaarmarkt die al sinds 1557 bestaat en veel bekendheid verworven heeft. Er vinden tijdens dit evenement verschillende festiviteiten plaats als kermissen, braderieën en optredens op het gebied van muziek en dans.

Een vakantie op een jongerencamping in Ommen is een vakantie om lekker te relaxen, om samen met vrienden een biertje te drinken tijdens een barbecue, om nieuwe vrienden te maken, om te feesten, om je uit te leven tijdens één van de vele activiteiten die er georganiseerd worden, om Ommen en zijn prachtige bosrijke omgeving te verkennen en wie weet kom je er wel een leuke vakantieliefde tegen! Kortom; een vakantie om nooit meer te vergeten!

Sorteer op:
  • Camping Dennenoord
  • Camping Dennenoord
  • Camping Dennenoord
  • Camping Dennenoord
  Camping Dennenoord

  Een camping in het rustige Overijssel waar genoeg te doen is. De dorpjes waar je in de avonden kan uitgaan en stappen liggen vlakbij en bieden volop vertier.......

  Kenmerken:

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  Meer informatie »