Jongerencamping Renesse

De populaire badplaats Renesse is dé ideale bestemming voor een spetterende vakantie. Renesse is gelegen aan de westkust van het eiland Schouwen-Duiveland in Zeeland. In en rond Renesse hoeft men zich geen moment te vervelen. Renesse bruist in de zomer van de levendigheid en de vakantievreugde. De beste manier om het vakantiegevoel in Renesse te beleven is vanaf één van de spectaculaire jongerencampings in Renesse.

Renesse

Renesse is 'the place to be' in de zomervakantie. Dit dorpje en omgeving bieden alles wat een geslaagde vakantie nodig heeft.

Stranden Renesse

Op de eerste plaats zijn de stranden natuurlijk heel belangrijk. Daar kan men overdag relaxen en van een het zonnetje genieten om zich op te laden voor de spetterende feesten die s´avonds zullen losbarsten. De stranden van Renesse zijn enorm uitgestrekt. Men heeft daarnaast een ruime keuze aan verschillende soorten stranden zoals, een luxe strand, een natuurstrand, een strand waar veel sportieve activiteiten georganiseerd worden, een familiestrand en een naaktstrand. De stranden worden goed onderhouden en iedere dag schoon gemaakt. Ook vindt men reddingsbrigades op de stranden, die waken over de veiligheid van de vakantievierders. Naast zonnebaden is er nog veel meer te beleven. Op de stranden bij Renesse kan men mooie strandwandelingen maken, plezier hebben met de vele vormen van waterrecreatie die er aangeboden worden, deelnemen aan één van de watersporten als surfen en bodyboarden of men kan zich alvast op het feest voorbereiden in één van de beachclubs en een heerlijke cocktail bestellen.

Feesten en evenementen in Renesse

Vanaf de jongerencamping in Renesse hoeft men niet ver te gaan voor een feestje, want in het gezellige centrum van Renesse vindt men talloze terrasjes, restaurantjes, barretjes, cafés en discotheken. Tijdens de zomervakantie worden er vele grote feesten georganiseerd waar men veel jongeren zal ontmoeten die hun vakantie vieren op de populaire jongerencampings in Renesse. Er worden jaarlijks terugkerende feesten en evenementen georganiseerd zoals het BeachBoom Dance Event en de jaarlijks terugkerende kermis in het centrum van het dorp. Verder zijn er speciale toeristenmarkten en worden er in het vakantieseizoen regelmatig koopzondagen gehouden.

Sportief en cultureel Renesse

Hoewel een vakantie op de jongerencamping in Renesse grotendeels in het teken zal staan van feesten en zonnebaden, heeft Renesse ook nog meer te bieden. Er zijn veel sportieve activiteiten te ondernemen als; fietsen, paardrijden, wandelen, duiken of kanoën. Op cultureel gebied zijn er verschillende molens en een aantal museums in Renesse en omgeving te bezichtigen. Ook vindt er in Renesse het traditionele volksgebruik Stroarijden plaats. Jonge boeren en knechten gaan te paard de zee in en worden daarna feestelijk onthaald in het dorp.

De jongerencamping Renesse is de thuisbasis voor vele jongeren die zorgeloos willen genieten van een welverdiende vakantie.

Sorteer op:
  • Camping Duin en Strand
  • Camping Duin en Strand
  • Camping Duin en Strand
  • Camping Duin en Strand
  Camping Duin en Strand

  Duin en Strand is een erg complete en mooie camping vlak bij de populaire badplaats Renesse. Er zijn veel voorzieningen op de camping die absoluut beter zijn......

  Kenmerken:

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  Meer informatie »
  • Camping Elzenhof Renesse
  • Camping Elzenhof Renesse
  • Camping Elzenhof Renesse
  • Camping Elzenhof Renesse
  Camping Elzenhof Renesse

  Elzenhof is vooral een gezellige plek waar het leuk kamperen is. Op zich is er op de camping zelf niet zoveel te doen maar alle noodzakelijke voorzieningen z......

  Kenmerken:

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  Meer informatie »