Jongerencamping Texel

Een vakantie begint al bij het inpakken van je koffer, maar als je dan eenmaal in Den Helder op de veerboot stapt op weg naar Texel, waar het feest zal losbarsten op de jongerencampings, begint het echte vakantiegevoel zich steeds meer op te dringen. Wie houdt van feesten, zon, zee en strand in eigen land is op een jongerencamping op Texel helemaal op zijn plaats.

Texel als vakantie-eiland

Texel is een prachtig Waddeneiland en een heel speciaal stukje Nederland met een unieke natuur, waar men zich even helemaal weg voelt. Weg van de schoolbanken, weg van vermoeiende bijbaantjes en weg van zeurende ouders. Op Texel vindt je alle vrijheid om te genieten van een vakantie zoals jij dat wilt. De zilte geur van de zee, het geluid van de meeuwen, het zachte geruis van de golven en een stralend zonnetje, zorgen er overdag voor dat je heerlijk kan uitrusten op de prachtige stranden. Maar als de avond valt, zwelt de swingende muziek aan uit de discotheken, die oproepen tot een spetterend feest.

Jongerencamping Texel

Texel is een ideaal vakantie-eiland en je vindt er dan ook alles wat er voor nodig is om een te gekke vakantie te beleven. De jongerencampings op Texel bieden de ideale vakantiestek voor jongeren om zelf vorm te geven aan hun vakantie. De jongerencampings zijn zo ingericht dat je er zorgeloos en ongestoord kunt feesten samen met leeftijdsgenoten. Je kunt er terecht met groepen en er samen met je vrienden een heerlijke vakantie beleven. De campings zijn voorzien van mooie campingplekken, receptie, campingwinkel en speciale voorzieningen voor jongeren als discotheek, amusementsruimte, bar en sportvelden. Ook liggen de jongerencampings dicht bij het strand waar je lekker kan zonnebaden, watersporten beoefenen, beachvolley spelen of een drankje nemen in één van de hippe strandpaviljoens. De jongerencampings op Texel krijgen ieder jaar te maken met vele jongeren die hun mooie vakantie-eiland aandoen en hebben dus veel ervaring met het bijdragen aan een geweldige vakantie. Op de jongerencampings organiseert men vele leuke activiteiten als barbecue-avonden, disco-avonden, themafeesten, sportieve activiteiten en nog veel meer.

Wat valt er te doen en te beleven op Texel?

Maar ook buiten de jongerencamping kun je van alles ondernemen en beleven op Texel. Doordat Texel zich ontwikkeld heeft als populair vakantie-eiland, zijn er op Texel ook vele uitgaansmogelijkheden voor jongeren. Er zijn vele gezellige terrasjes, cafés en discotheken waar in de zomer het feest losbarst. Voor een echte feestvakantie is Texel de plek waar je moet zijn. In de zomer worden er vele spectaculaire feesten georganiseerd. Vooral Koog is een badplaats met in de zomer een bruisend uitgaansleven.

Naast het bruisende uitgaansleven en de prachtige stranden heeft Texel nog veel meer te bieden om je vakantie helemaal compleet te maken. Ga bijvoorbeeld samen met vrienden de uitdaging aan op het kartcircuit van Texel. Een andere echte aanrader is Ecomare, waar men alles te weten komt over het Waddengebied en de Noordzee en waar men de prachtige zeehonden kan bewonderen. Ook worden er leuke strandtochten georganiseerd met paard en wagen of breng een bezoek aan het Schipbreuk -en Juttersmuseum. Verder zijn er fantastische mogelijkheden voor wie houdt van mountainbiken, paardrijden, boogschieten of wadlopen.

Een vakantie op een jongerencamping in Texel is een ware vakantiebeleving vol feestplezier, zon, zee en strand. En voor wie naast het feesten ook nog andere activiteiten wil ondernemen of graag kennis maakt met wat de rest van het eiland te bieden heeft, zijn er mogelijkheden te over.

Sorteer op:
  • Camping de Krim
  • Camping de Krim
  • Camping de Krim
  • Camping de Krim
  Camping de Krim

  Deze camping ligt vlakbij het plaatsje Den Hoorn, nidden in het national park van Texel. Ideaal voor als je van de natuur houdt. En ga je op vakantie om je g......

  Kenmerken:

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  Meer informatie »
  • Camping Kogerstrand
  • Camping Kogerstrand
  • Camping Kogerstrand
  • Camping Kogerstrand
  Camping Kogerstrand

  Texel is een eiland dus je moet er met de boot naar toe. Vanuit Den Helder kun je deze oversteek maken. Reserveer je van te voren een plek op de camping dan ......

  Kenmerken:

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Pizzeria
  Meer informatie »