« Bekijk 3 andere campings in Terschelling

Camping Appelhof

Nederland » Terschelling

Kamperen op een eiland is altijd een beetje speciaal. Camping Appelhof staat bekend als een leuke en gezellige jongerencamping op het mooie Terschelling. Met een beetje mooi weer is je vakantie al snel geslaagd op dit Waddeneiland.

Bereikbaarheid

Terschelling is een eiland dus je moet er met de boot naar toe. Dat is al een belevenis op zich natuurlijk. Eenmaal aangekomen op het eiland moet je nog eens zo’n 7 kilometer afleggen om Appelhof te bereiken. En dat is gemakkelijk. Appelhof zorgt namelijk voor gratis vervoer naar de camping. Natuurlijk kun je ook gewoon de bus pakken maar waarom zou je dat doen. Daar moet je tenslotte voor betalen. Een andere mogelijkheid is om direct wat fietsen te huren. Het strand ligt op anderhalve kilometer van de camping.

Meer informatie over uw camping

Camping Appelhof is een complete camping. Het sanitair is netjes en schoon, de velden waarop je je tent gaat opzetten zijn goed onderhouden. En voor het contact met het thuisfront biedt de camping ook de mogelijkheid om je mobieltje op te laden. Koelkastjes en koelelementen voor je koelbox zijn allemaal te huur. Geen lauw bier dus op Appelhof. De camping bechikt natuurlijk ook over een kantine en snackbar waar je je honger kan stillen. Even de lekkere vette hap na een dagje bakken op het Terschellingse strand. De absolute must go is de discotheek die zich in de kelder van de kantine bevindt. Deejay’s zoals Mental Theo laten er hun set horen. Daarnaast zijn er schuimparty’s, vrouwenavonden en ga zo maar door. Huisdeejay Cor behoort zo ongeveer tot het meubilair van de discotheek. Met hem is het altijd feest.

Prijzen

Voor een overnachting op Appelhof betaal je ongeveer 7 euro per nacht. Daar komen natuurlijk nog allerlei kleine zaakjes bij zoals toeristenbelasting, stroom, huren van een koelkast en ga zo maar door. Wanneer je je eigen tent niet meeneemt kun je er natuurlijk ook eentje huren. Dit wordt dan wel opeens een stuk duurder. Voor een complete overzicht van de prijzen die Appelhof hanteert klik je hier. Wat overigens wel weer lekker goedkoop is zijn de biertjes in de kantine. Ze kosten maar 1 euro en zijn heerlijk koud.

Regels

Op de site van Appelhof zijn geen regels te vinden. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat alles is toegestaan op de camping. Waarschijnlijk verwachten ze van je dat je je net zo gedraagt zoals je dat van anderen verlangt. Respect dus. De minimum leeftijd om je tent op te zetten is 15 jaar. Over de maximum leeftijd wordt met geen woord gerept. Ook jongere ouderen kun je dus tegenkomen op Appelhof.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Formerum Zuid 12a

Postcode + plaats: 8894 KH Terschelling-Formerum

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »