« Bekijk 3 andere campings in Terschelling

Camping Cnossen

Nederland » Terschelling

Dit is een camping waar iedereen zijn tent mag opzetten. Dus ook je opa en oma. Het mooie is wel dat ze dat een eingje verderop moeten doen. Camping Cnossen heeft een apart terrein waar alleen jongeren hun tent mogen opzetten. Ideaal dus om met leeftijdsgenoten uit je dak te gaan. Overlast veroorzaak je niet snel en alles kan.

Bereikbaarheid

Met de boot van Den Helder naar Terschelling. Dat is een goed begin van je vakantie. Eenmaal aangekomen op het eiland kan je met de bus naar de camping. Als je een lief emailtje stuurt en reserveert dan halen ze je misschien ook wel op. De camping ligt vlak bij paal 8. Dat wil zeggen op zon 10 minuten lopen van het Noordzee strand. In de buurt liggen verder een subtropisch zwemparadijs en een tennisbaan.

Meer informatie over uw camping

Het jeugdterrein schijnt erg gezellig te zijn. Lees het maar zelf. Het lijkt erop dat dit geen jeugdcamping voor bierdrinkers in. Het krattenstapelen is niet zo populair . Ze zijn er zelfs niet. Er is wel een gloednieuwe wasserette war je je vieze kleren kan wassen en in de kampwinkel kun je terecht voor je broodje brie. Het eetcafe is om te chillen. Je kan er internetten of gewoon een boek lezen op het terras. Verveel je je echt dan kun je altijd nog met je vrienden gaan midgetgolfen. Altijd goed om een melige dag kapot te slaan. Echt goed is de boot die de camping heeft. Als je zin hebt kun op makreel gaan vissen. s Avonds lekker barbequen en smikkelen met een wit wijntje.

Prijzen

Dit is een lekker goedkope camping. Reken op zon 10 euro per nacht. Ga je je kleren wassen dan wordt het opeens een stuk duurder. Huren van caravans kan ook, maar dan kom je niet op het jeugdterrein terrecht. Ga je een tent huren dan kan dit weer wel.

Regels

Op het jongerenterrein is nachtbewaking aanwezig. Zij letten erop dat er niet teveel geschreeuwd wordt tussen 11 uur s avonds en 7 uur s ochtends. Je mag wel terugkomen midden in de nacht maar hou het een beetje stil. Verder gewoon gezellig doen. Dan komt het allemaal goed en heb je een prima vakantie.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Dichtbij winkels
  • Discotheek op camping
  • Restaurant
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Hoofdweg 8

Postcode + plaats: 8881ha West-Terschelling

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »