« Bekijk 3 andere campings in Terschelling

Camping Terpstra

Nederland » Terschelling

Camping Terpstra ligt precies in het midden van Terschelling. Het is een pure jongerencamping dus je zult er nooit bejaarden aantreffen. Het gatenboek laat zien dat je hier te maken hebr met een gezellige camping. Bovendien hebben ze sinds kort ook een profiel op Hyves. Checken dus voor je gaat boeken.

Bereikbaarheid

Niets is makkelijker. Wanneer je met de boot aankomt op Terschelling volg je gewoon de borden Midsland. Je komt dan vanzelf op de camping aan. De bus pakken kan ook. Er is een bushalte voor de camping. De buschauffeur weet wel waar je moet uitstappen. Je baggage kan worden opgehaald door de camping. Voor het stappen in de avond kun je naar Midsland. Daar valt al een hoop te beleven.

Meer informatie over uw camping

Misschien wat magertjes maar plezier moet je toch zelf maken. Ook wanneer er geen discotheek op de camping is. Wat is er dan wel? Een cantine waar je kan darten en biljarten. Bovendien kun je er je honger en dorst stillen. Het sanitair lijkt goed te zijn op de camping. 24 douches, 34 wastafels een spoelruimte en 20 toiletten. Wanneer je het gastenboek leest van de camping dan kun je lezen dat er een tijdje terug wat werd geklaagd over viezigheid. Nu schijnt dat echter te zijn opgelost.

Prijzen

Voor een goedkope vakantie moet je dus op camping Terpstra zijn. Per nacht betaal je 7 euro. Om je 2 persoonstent op te zetten betaal je maar 2.50 euro. Duurder wordt het wanneer je gaat huren. De giga 20 persoons legertent kost 130 euro. En dan maakt het niet uit of je een weekend of een week blijft. De prijs is het zelfde. Aan de andere kant is het nog wel goedkoop. Reken maar uit. 130 gedeelt door 20 is iets meer dan 6 euro per nacht per persoon.

Regels

Er zijn geen regels op Terpstra dus je kan er alles doen wat je wilt. Fout! In het gastenboek wordt melding gemaakt van een strenge bewaking. Gedraag je dus normaal en je zult absoluut een prima vakantie hebben op Terpstra te Terschelling.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Midslander Hoofdweg 27

Postcode + plaats: 8891GG Terschelling Midsland

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »