« Bekijk 4 andere campings in Costa Brava

Camping Estartit

Spanje » Costa Brava

Dit is werkelijk een puike camping voor jou en je vrienden. Weliswaar geen echte jongerencamping, maar ze zijn er wel. De jongeren dan. Vanuit Nederland worden zelfs jongerenreizen naar deze camping georganiseerd. Daar hoef jij je natuurlijk niet bij aan te sluiten. Jij gaat gewoon zelf met je vrienden je tent opzetten in Estartit. Daar heb je geen leiding voor nodig.

Ligging

De camping Estartit ligt op ongeveer 400 meter van de Middellandse Zee. Is dat je wat te ver lopen dan dan huur je gewoon een fiets of een brommertje. En natuurlijk ligt de plaats Estartit waar alles gebeurt ook vlakbij. Voor de vette discotheken die deze toeristenplaats biedt moet je om precies te zijn 350 meter lopen. En wil je rechtstreeks vanuit de discotheek naar het strand dan kun je kruipen. Lekker makkelijk, zo in de ochtend. Verder ligt Estartit een beetje in de buurt van Barcelona. Gewoon door Frankrijk met de voet op het gaspedaal en dan Barcelona volgen. Vervolgens Escala, dan Torroella, de Montgri en je ziet Estartit al aangegeven.

Meer informatie over uw camping

Veel. In ieder geval genoeg om je niet te hoeven te vervelen. Er is een zwembad waar je onder de parasol je kater kan uitzitten. In de zelfbedieningswinkel kun je alles zelf pakken. Vergeet trouwens niet te betalen, want daar hebben ze dan wel weer aan gedacht op camping Estartit. De bar is gezellig maar ook weer niet te hip. Je kunt er in ieder geval ook bejaarden tegenkomen die tegen hun kleinkinderen lopen te brabbelen. Gewoon geen aandacht aan schenken. De bar is leuk voor het kopje koffie in de ochtend en het afzakkertje als je eens een avond niet naar Estartit wilt lopen. En in het hoogseizoen wordt er natuurlijk van alles georganiseerd waar jij misschien helemaal niet op zit te wachten. Gelukkig ben je op vakantie en moet je niets. Wil je toch, dan kun je op jacht gaan naar de vos, een schat gaan zoeken en nog meer van die dingen die eigenlijk voor je kleine broertje of zusje zijn. Ga maar gewoon het dorp in, naar Estartit. De discotheken zijn er helemaal voor jou.

Prijzen

Wanneer je je tent gaat opzetten ben je per nacht tien euro kwijt. Maar dan heb je ook direct voor je zelf betaald. Dat valt dus best wel weer mee. Maar je kan ook een tent huren. Je bent dan natuurlijk wel iets duurder uit. Nou ja, een flink een stuk duurder. In het hoogseizoen betaal je voor een tent 60 euro. Maar daar zit dan wel een keuken en een 4 persoonsslaapkamer in. Gewoon een compleet huis dus. Dan kun je beter een appartement huren. Minstens zo goed en ook nog eens tegen de harde mistral wind bestand. In het hoogseizoen betaal je 50 euro per nacht. Ga dus maar gewoon je tent opzetten. Absoluut het leukst en het goedkoopst.

Regels

Je bent in Spanje dus je moet rekening houden met de grillen van Sinterklaas. Voor je het weet zot je in de zak en duwt ie je door een willekeurige schoorsteen in Nederland. Nou ja, alle gekheid op een stokje. Je hebt je gewoon te gedragen. Estartit is een familiecamping en je komt dus van alles tegen. Krijsende kleuters, zeurende bejaarden en sjacherijnige moeders. Ga gewoon je eigen gang, doe geen dingen die je thuis ook niet zou doen, en dan komt het helemaal goed in Estartit.

Lead

Een camping waar jaarlijks veel jongeren hun tent opzetten. Waarom zou jij dat ook niet eens doen. De Costa Brava is immers prachtig en Estartit is een hele leuke plaats om flink te beest uit te hangen. De camping is van alle gemakken voorzien en beschikt bovendien over een zwembad. Heerlijk toch om eens niet in de blauwe Middellandse Zee te duiken.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Torre Ponsa, 12

Postcode + plaats: 17258 Torroella de MontgrĂ­

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »