« Bekijk 4 andere campings in Costa Brava

Camping la Masia

Spanje » Costa Brava

Werkelijk een schitterende camping voor jou en je vrienden. Geen jongerencamping pur sang, maar er is zoveel te doen voor mensen zoals jij, dat je het absoluut naar je zin gaat hebben. Het strand ligt maar op 150 meter afstand van je tent, de discotheek slechts op 250 meter. Stel je het maar even voor. Dat wordt dus rennen richting strand na een nacht flink doorhalen in de disco. En dan heb je nog Blanes. Spanje’s toeristenplaats bij uitstek. De camping ligt vlak bij het bruisende dorp. En verder is er dus nog heel veel te beleven op La Masia. Checken dus, deze camping.

Ligging

Pak gewoon het vliegtuig, stap uit in Barcelona en neem de bus naar Blanes. Dit is ongetwijfeld de snelste manier om uitgerust op de camping aan te komen. Natuurlijk kun je ook lekker treinen maar dan duurt het allemaal wat langer. Met de auto is misschien nog wel het leukst. Kun je daar ook lekker touren met je eigen muziek en de raampjes open. Lekker jagen op mooie mensen. La Masia ligt in het plaatsje Blanes en daar valt al genoeg te beleven voor jongeren zoals jij.

Meer informatie over uw camping

Te veel om op te noemen. Misschien wel de belangrijkste voor jou zijn de zwembaden, de jacuzzi, het Turkse stoombad, de sauna, de bar, de cafetaria, het volleybalveld, de supermarkt, de bbq, de wifi-internetverbinding en het peuterbad. Dat laatste omdat je misschien wel op je broertje of zusje moet passen omdat je ouders even weg zijn. Geeft allemaal niets want reken maar dat er meer jongeren zoals jij aan de rand van het peuterbad zitten. Verder kun je op La Masia gewoon je tent opzetten. Geen apart plaatsje voor jongeren maar meestal vinden die elkaar toch wel. Je kan altijd nog met je tent verhuizen. Bungalows huren kan natuurlijk ook, maar waarom zou je dat doen. Een tent geeft tenslotte veel meer een vakantiegevoel.

Prijzen

Er zijn nogal wat voorzieningen op deze camping en daar moet je dus voor betalen. Ga je alleen je tent opzetten dan kost dat je in het hoogseizoen bijna 15 euro. Daarnaast moet je ook nog voor jezelf betalen. Nog eens 7 euro. Reken dus op een ruime 20 euro per nacht. Heb je veel vieze kleren en wil je absoluut niet met een stuk zeep boven de wasbak staan schrobben dan kun je een echte wasmachine huren. Moet je voor betalen. Ga je met de auto dan kost de parkeerplaats je 8 euro per nacht. En de terrasjes zijn duur in Blanes. Lekker werken dus eerst.

Regels

Officieel is La Masia een familiecamping. Maar dat zeggen bijna alle campings tegenwoordig. Want pure jongerencampings hebben de laatste jaren een beetje een negatieve bijklank gekregen. Daar loopt ook erg veel bewaking rond. Op La Masia is dat niet het geval. Natuurlijk is er wel beveiliging maar die zijn absoluut niet zo streng. Tenminste, als jij je weet te gedragen. Doe normaal, heb respect voor je buren en anderen, en dan komt alles goed. Ga niet totaal dronken over de camping lopen lallen, ga geen bierkratten stapelen en neem geen drugs mee. De Spaanse politie weet daar wel raad mee. En jouw vakantie is naar de haaien.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: S.A. C.Colon, 44

Postcode + plaats: 17300 BLANES

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »