« Bekijk 1 andere campings in Ibiza

Camping Ibiza la Playa

Spanje » Ibiza

Gewoon een toffe camping op het uitgaans eiland Ibiza. En is de camping weliswaar geen jongerencamping an sich, Ibiza is dat natuurlijk wel. Het is immers het eiland waar heel hip en bejaard Europa overwintert. Maar dat doe jij dus niet. Jij gaat in het hoogseizoen naar Ibiza. Want dan zijn er tenslotte de meeste jongeren aanwezig. En die zijn allemaal op zoek naar jou.

Ligging

Deze camping ligt werkelijk vlak aan zee. Het dorp Santa Eulalia ligt vlakbij en daar moet je wezen om uit je dak te gaan. En dat kan tot in de vroege ochtend. Makkelijk is ook dat er een bus stopt voor de camping. Wanneer je met het vliegtuig gaat is de reis dus niet al te moelijk. Wellicht kun je vanaf het vliegveld direct naar camping La Playa bussen. Even je tent opzetten, een duik in de zee nemen en naar de disco. En dat zoín drie weken achter elkaar. Waarschijnlijk moet je in de rolstoel terug naar Nederland. Gelukkig hebben ze daar ook aan gedacht op La Playa. Raak je per ongeluk invalide dan kun je nog steeds heerlijk plassen op een van de invaliden toiletten op de camping.

Meer informatie over uw camping

Er is genoeg te doen op deze camping om je niet te hoeven te vervelen. Ten eerste is er natuurlijk de schitterende zee, waar je wellicht de meeste tijd gaat doorbrengen. Er worden bovendien duikexcursies georganiseerd en je kan windsurfen. Allemaal zaakjes die je gewoon op de camping kan regelen. Verder is er natuurlijk een restaurant en een bar op de camping. En niet alleen de drankjes en het eten is er goed, ook het uitzicht vraagt om een paar biertjes. Puur genieten eigenlijk. In het kleine supermarktje kun je wc papier en een tandenborstel kopen en een ijsboer schijnt erg lekker ijs te verkopen. Ben je sportief aangelegd dan kun je je tijd verdoen op het speelplein voor kinderen. Misschien leuk om eens met een kater in de schommel te gaan zitten. Leuker is het natuurlijk om een waterfiets te huren. Een surfplank kan ook. En voor het uitgaansleven moet je dus het dorp in. Daar gebeurt het allemaal. De discoís, de barretjes, het versieren en versierd worden. Succes.

Prijzen

Flink aan de prijs, deze camping. Maar goed, je zit dan ook op Ibiza. In het hoogseizoen betaal je maarliefst 13,5 euro voor jezelf. Je tent kost ook nog eens 14 euro. Als het een kleine tweepersoonstent is tenminste. Voor een vierpersoonstent betaal je 17 euro en wil je met zín zessen in een tent dan moet je 22 euro betalen. Dan kun je beter een caravan huren en daar met zín allen in gaan slapen. 18 euro per nacht. Nog steeds aan de prijs. Maar ja, je bent op vakantie dus het mag allemaal wat kosten.

Regels

Zijn er niet op Ibiza. Nou ja, het eiland mag dan wel bekend staan om haar liberale karakter en wat kleding betreft hoef je je ook geen zorgen te maken. Maar op de camping moet je je gewoon een beetje gedragen. Het is tenslotte geen jongerencamping pur sang. Je hebt te maken met oude en jonge mensen. En die denken waarschijnlijk net iest anders dan jij over het begrip vakantie. Gewoon een beetje rekening met elkaar houden en dan komt het allemaal goed op La Playa in Ibiza.

Lead

Een goede maar ook dure camping op het schitterende Ibiza. Schitterend omdat Ibiza nu eenmaal alles in huis heeft waar jij naar op zoek bent. Camping La Playa is gewoon een goede plek ok bij te komen van je kater. De zee ligt vlakbij je tent dus je kan s Ďochtend zo de zee inrollen. Even je tanden poetsen met zout water en klaar ben je.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Restaurant
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Cala Martina - Es Canar

Postcode + plaats: 07840 Santa Eulalia

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »