« Bekijk 2 andere campings in Vlaanderen

Camping Jamboree

Belgie » Vlaanderen

Gewoon een leuke camping bij onze zuiderburen. Leuk omdat Belgie nu eenmaal een gezellig land is waar leuke mensen wonen. Waarom zou jij je tent dus niet gaan opzetten. Het mooie van de Jamboree is dat ze er een eigen plekje hebben waar jij en je soortgenoten de tent kunnen opzetten. Een kleine jongerencamping dus. Maar weet wel dat Jamboree geen jongerencamping pur sang is. Je staat dan wel met veel mensen zoals jij op een plekje waar geen bejaarden of kleuters hun tent mogen opzetten, je moet wel rekening met hen houden.

Ligging

Jamboree ligt eigenlijk heel erg gunstig voor jou en je vrienden. Ten eerste ligt de camping vlakbij Nederland. Je bent er dus zo. Je kan er zelfs op de fiets naar toe. Ten tweede ligt de camping vlakbij zee. Weliswaar is dit dezelfde Noordzee als in Nederland maar goed. Bovendien zit je dicht bij de toeristische plaats Blankenberge. En daar valt natuurlijk van alles te beleven. De Noordzee ligt op zon 500 meter wandelen. Het is bovendien nog een leuke wandeling ook. Je loopt gewoon direct de duinen in en volgt een duinpad naar de zee. Eenmaal aangekomen kun je daar je kater uitzitten.

Meer informatie over uw camping

Dit is een complete camping die van alle gemakken is voorzien. Heb je koppijn na het stappen in Blankenberge dan kun je overgeven op het invalidentoilet. Jamboree denkt gewoon aan iedereen. Daarnaast kun je jeux-de-boulen. Doe wel vooorzichtig en ga niet voetballen met die stalen kogels. Er is een speeltuin, een kinderboerderij en nog wel meer dingen die voor jou waarschijnlijk helemaal niet belangrijk zijn. Waar je wel moet wezen op Jamboree is de bar. Uiterst gezellig en absoluut niet te duur voor een koud Belgisch biertje. Heb je zin om wat te gamen dan kan dat in de speelhal. Er staan wat Arcade machines. Maar beter voor jou is het draadloze internet. Je kan je shooters spelen voor je tent. Misschien kun je zelfs wel een LAN-party organiseren. Erg grappig is de soepronde die ze op de camping houden. De soep wordt gewoon tot aan je tent geserveerd. En de warme broodjes haal je bij de bakker die ook op de camping staat. Maar voor het echte uitgaansleven moet je dus Blankenberge in. Een mooie plaats waar je absoluut gaat slagen.

Prijzen

Ach ja, de prijzen zijn wel te doen. Voor jou en je lichaam betaal je iets minder dan 5 euro per nacht. Een grote tent gaat je 15 euro per nacht kosten. Voor je auto moet je ook 5 euro betalen, dus reken maar uit. O ja, er mag dan wel een kinderboerderij op de camping zijn, wanneer je je huisdier meeneemt moet je daar wel 1 euro per nacht voor betalen.

Regels

bouwen kan niet. Barbequen weer wel, dus pas op dat je het vuur niet te hard opstookt. Verder moet je een contractje ondertekenen waar al de regels van de camping opstaan. Wanneer je dat eenmaal hebt gedaan dan moet je je daar dus ook aan houden. Spreekt voor zich toch.

Lead

Deze camping ligt vlak bij de badplaats Blankenberge in Belgie. Staat direct al garant voor een goed feest dus. Het mooie van deze camping is dat ze er een special plekje voor jou en je vrienden hebben. Een jongerengedeelte dus waar geen krijsende kleuters of zeurende bejaarden mogen komen. Nou ja, ze willen er waarschijnlijk niet eens komen. Verder gewoon een goede camping met alles erop en eraan.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Dichtbij winkels
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Polderlaan 52

Postcode + plaats: 8370 Blankenberge (Uitkerke)

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »