« Bekijk 1 andere campings in Mimizan

Camping de la Plage

Frankrijk » Mimizan

Nu eens een camping die niet aan die vervelende Middelandse Zee ligt. Camping de la Plage ligt aan de Atlantische Oceaan. En wat betekent dat? Golven. In ieder geval groot genoeg om lekker te boardsurfen en kopje onder te gaan. Verder is dit gewoon een erg goede camping. Er wordt veel georganiseerd en er valt dus veel te beleven. Reden genoeg om er eens een paar dagen je tent op te slaan.

Bereikbaarheid

Aan de oceaan dus. Iets meer dan honderd kilometer onder Bordeaux en vlak bij het plaatsje Mimizan. Het is dus ook nog een stukje minder ver dan de Middellandse Zee. Tenminste als je besluit om met je auto te gaan. Treinen en vliegen kan natuurlijk ook. De verbinding naar de camping is goed. Je hoeft niet al te veel rara dingen te doen zoals 100 keer overstappen, liften en ga zo maar door. De camping ligt lekker rustig. Je moet bijna een kilometer lopen naar het strand en de golven van de oceaan. Best wel ver eigenlijk. Maar dan heb je ook wat. Mimizan, het dorpje, ligt op 300 meter. Dat valt nog wel te lopen dus.

Meer informatie over uw camping

Best wel veel eigenlijk. Of je ze allemaal even leuk vindt is nog maar de vraag natuurlijk. Zo is er speciaal voor jou en je vrienden een multifunctioneel terrein opgezet in het midden van de camping. Je kan er voetballen, tafeltennissen, handballen, volleyballen. En omdat het multifunctioneel is kun je er ook gewoon een biertje drinken en lekker niets doen. Heerlijk toch dat multifunctionele. O ja, er is ook een klimmuur. Maar die kun je beter niet gaan uitproberen wanneer je net wat biertjes hebt gedronken. Vallen doet pijn. Het strand en Mimizan zijn eigenlijk de plaatsen voor jou. Mimizan is leuk omdat er gewoon veel te doen is. Het is een toeristenplaats tenslotte. Discotheken, restaurants, barretjes en misschien ook wel een multifinctionele ruimte. Kun je weer biertjes drinken. Het strand is natuurlijk mooi omdat de golven er hoog zijn. Heb je in Nederland wel eens geprobeert te golfsurfen dan weet je dat Scheveningen niets biedt. Hier aan de kust van Mimizane is dat allemaal anders. Veel beter in ieder geval.

Prijzen

Ga je in je tent slapen dan ben je ongeveer 10 euro per nacht kwijt. In het hoogseizoen wel te verstaan. Maar je auto mag je dan op de camping zetten en stroom krijg je er gratis bij. Natuurlijk kun je ook huren. Chaletjes, tenten, bungalows en ga zo maar door. Maar waarom zou jij dat doen. Het is niet alleen veel duurder maar ook nog eens niet zo leuk. Het echte vakantiegevoel krijg je tenslotte pas in je tent. Muggen inbegrepen.

Regels

Gedraag je gewoon een beetje normaal. Dit is een familiecamping dus je hebt met andere soorten te maken. Bejaarden en kleuters. Ga ze niet lopen klieren want dan kom je in de moeilijkheden. En daar ga je tenslotte niet voor op vakantie. De Franse politie kan lastig zijn en niet alleen omdat je ze niet verstaat.

Lead

Camping la Plage ligt aan de Atlantische Oceaan. En dat is natuurlijk wel bijzonder omdat deze zee veel ruiger is dan die flauwe Middellandse Zee. Hier gaat het er ruig een toe. De camping is van alle gemakken voorzien en er valt veel te beleven. Wil je daar niets van weten dan ga je gewoon naar Mimizane, het dorpje, waar de lichten nooit uitgaan en er altijd wel iemand is die op zoek is naar jou.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Beschikbaarheid

BEKIJK BESCHIKBAARHEID

Adresgegevens van de camping

Straat: Boulevard de l'Atlantique

Postcode + plaats: 40200 MIMIZAN-PLAGE

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »