« Bekijk 2 andere campings in Siofok

Camping Aranypart

Hongarije » Siofok

Deze camping ligt aan het grote Balatonmeer in Hongarije. Het is een joekel van een camping waar je maar liefst 682 tenten kan opzetten. Neem dus zoveel mogelijk vrienden mee en de camping is er voor jullie alleen. Wil je echt gek doen huur er dan ook nog eens de 76 bungalows bij en je bent tijdens je vakantie de baas op de camping. Nou ja, Aranypart is gewoon een leuke camping waar veel jongeren hun tent opzetten. En waarom zou jij dat dan ook niet eens doen. Het is absoluut de moeite waard.

Ligging

De camping ligt eigenlijk vlak bij de toeristenplaats Siofok. En ben je daar nog nooit geweest dan is dit je kans. Nergens aan het Balatonmeer zijn zoveel discotheken en barretjes als in Siofok. Bovendien is de zuidkant van het Balatonmeer, waaraan de camping ligt erg mooi. De natuur is er prachtig en hou je niet van uitgaan dan kun je met je vrienden ook nog altijd de bossen en heuvels intrekken. Ga je met de auto dan moet je door Oostenrijk heen. Daarna schijnen de bordjes al te worden aangegeven. Treinen is ook leuk maar dat duurt weer zo lang. Veel overstappen en gedoe. Vliegen is wellicht het snelst, maar dan heb je weer geen auto naast je tent staan. Afijn, kijk maar wat je doet.

Meer informatie over uw camping

Wellicht de trekpleister van de camping is de gigantisch grote glijbaan die op de camping staat. Je moet er wel wat voor betalen maar dan heb je ook wat. En hoewel de camping zelf stelt dat de glijbaan vooral voor de kleine kinderen leuk is, kan jij er natuurlijk ook wel vanaf. Tijdens jouw vakantie hoef je je tenslotte nergens voor te schamen. Verder biedt de camping eigenlijk alles wat je nodig hebt voor een goed verblijf. Er is een supermarkt, een barretje en uiteraard een restaurant. Neem je je eigen laptop mee dan kun je daar zo op het draadloze internet inloggen. Lekker gamen voor je tent dus. De camping heeft bovendien een eigen strand waar niemand mag komen. Dat strand is er dus alleen voor jou en je vrienden. En het Balatonmeer ligt dus vlakbij. Heerlijk koel in de zomer en ideaal voor het maken van nieuwe vrienden. Wil je iets verder kijken dan kun je ook motoren en fietsen huren. In de zomermaanden zijn er bovendien animatieteams die je gaan opvrolijken. Maar dat heb jij vast niet nodig. Plezier maken kun je alleen ook wel.

Prijzen

Voor je tent betaal je in het hoogseizoen bijna 5 euro. Voor jezelf moet je nog eens hetzelfde bedrag betalen. Dat is alweer een tientje per nacht. Wil je elektriciteit bij je tent dan schiet de prijs ineens omhoog. Je moet dan ruim 8 euro betalen. En wanneer je de auto meeneemt dan ben je verplicht om een grote plek te huren. Reken op zon 17 euro per nacht. Ga je duur doen en wil je bungalows huren, dan moet je je portemonnee trekken. Bijna 100 euro per nacht. Maar dan heb je wel een plek waar 7 man kunnen slapen. En de elektriciteit is gratis.

Regels

Hongaren zijn geen mietjes dus ga niet de stoere jongen uithangen. Loopt het op knokken uit dan ga je verliezen. En met een beetje pech kom je het land nooit meer in. Hou je dus een beetje in, word op een leuke manier dronken en ga geen mensen lastig vallen. Ga gewoon gezellig doen en je zal zien dat je een heerlijke vakantie aan het Balatonmeer gaat krijgen.

Lead

Deze camping ligt aan de zuidkant van het Balatonmeer. Het plaatsje Siofok ligt vlakbij en daar gebeurt het eigenlijk allemaal. Ideaal voor de lange nachten en goedkope t-shirts. De omgeving van het Balatonmeer is prachtig en vanuit de camping kun je eigenlijk alle kanten op om de omgeving en delen van Hongarije te verkennen. Een goed plek kortom. En misschien wel vooral omdat er zoveel jongeren er jaarlijks hun tent opzetten.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Szent László u. 183-185

Postcode + plaats: H-8604

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »