« Bekijk 2 andere campings in Siofok

Camping Napfeny

Hongarije » Siofok

Weer een camping aan het Balaton Meer. Maar ja, de meeste campings van Hongarije zitten nu eenmaal aan dat mooie meer waar zoveel te beleven valt. Waarom zou jij je tent dus niet eens op deze camping opzetten. Bevalt het niet dan ga je gewoon naar de volgende camping. Er zijn er een stuk of 100 rond het Balaton Meer. Maar het is de vraag of je dat wel wilt. Want camping Napfeny, heeft niet alleen een leuke naam, er komen ook veel mensen zoals jij. Jongeren dus.

Ligging

Napfeny ligt aan de noordkant van het Balaton Meer. Geen Siofok dus met al haar discotheken. Maar het dorpje Revulop kan er ook wat van. Genoeg om lange nachten door te halen in ieder geval. De camping ligt verder aan het strand. Het dorpje ligt op loopafstand en Budapest weer niet. Wil je daar naar toe dan moet je 120 kilometer bussen of treinen. Revulop en dus ook de camping zijn wel weer goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Je kan dus met de trein naar Hongarije en het laatste gedeelte met de bus naar de camping gaan. Even je tent opzetten. Biertje drinken en feesten maar.

Meer informatie over uw camping

Er wordt veel georganiseerd op deze camping. In het hoogseizoen lopen er verklede mensen rond die het nog gezelliger moeten maken op de camping. Of je vanavond even mee wilt doen met de karaoke wedstrijd. Dat soort dingen. Nou ja, je kunt er zin in hebben of niet. Grappig is het natuurlijk wel. Het strand van het Balaton Meer biedt natuurlijk het meest. Je kan er windsurfen, waterskien, zwemmen en natuurlijk lekker dronken worden. Daarna even uitbuiken in je tent en s’ avonds Revulop onveilig maken. Gewoon lekker vakantie vieren daar. Verder ziet alles er op deze camping gewoon goed uit. Schone toiletten, goede douches. Kortom, je kan er niet vies genoeg worden. Een supermarktje voor het wc-papier. Een snackbar voor de kroketten en een restaurantje voor de Hongaarse Goulash. Allemaal even lekker natuurlijk.

Prijzen

Hoi, weer zo’n lekkere goedkope Hongaarse camping. Een kleine tent voor jou en je vriend of vriendinnetje kost je maar 4.60 euro. Voor jezelf moet je bijna 5 euro per nacht betalen. Hou er trouwens rekening mee dat je niet met euro’s kan betalen. Zo ver zijn ze nog niet in Hongarije. Het betekent in ieder geval wel dat het nog lekker goedkoop is daar. Voor elektriciteit betaal je ruim 2 euro per dag en ga je met de auto en wil je die ook nog eens naast je tent hebben staan dan moet je daar op zijn minst 16 euro per nacht voor betalen. Maar dan heb je wel een lap grond van 80 vierkante meter tot je beschikking. Niet slecht toch.

Regels

Napfeny is eigenlijk geen jongerencamping en wil dat ook graag zo houden. Er wordt van alles georganiseerd. En dat voor alle leeftijden. Je kan dus ook leuk jeux-de-boulen met je bejaarde buren of zandkastelen bouwen met je 3-jarige neefje. Het betekent in ieder geval dat je rekening met elkaar moet houden. Ga niet midden een nacht keihard de radio van je auto aanzetten. Daar krijg je problemen mee. Ga ook niet dronken met bierflessen over de camping lopen. Krijg je nog meer problemen mee. Afijn, je weet het wel. Gedraag je een beetje en je gaat gewoon een fijne vakantie krijgen op Napfeny.

Lead

Napfeny is een camping die aan de noordkant van het Balaton Meer ligt. Een gewoon goede camping waar veel georganiseerd wordt. En dat geldt dus ook voor jou. Ben je lui en je wilt niets dan kan dat natuurlijk ook allemaal op deze camping. Het is tenslotte jouw vakantie en jij bepaalt wat er gebeurt. Verder staat het Balaton Meer natuurlijk garant voor veel plezier en biedt het dorpje Revulop voldoende vertier.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Halász u. 5

Postcode + plaats: 8253

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »