« Bekijk 1 andere campings in Dalmatie

Camping Stobrec

Kroatie » Dalmatie

Een supercamping. Echt waar. Stobrec ligt vlak bij Split en dat schijnt eent van de meest bijzondere plaatsen ter wereld te zijn. Je moet er dus absoluut eens een kijkje gaan nemen wanneer je besluit om je tent daar op te zetten. Er is bovendien veel te doen op de camping. En er is nog meer daarbuiten te beleven. Op naar Stobrec dus. Op naar Split.

Ligging

Camping Stobrec ligt in Dalmatie, aan de Adriatische Zee. Midden tussen de bomen kun je je tent opzetten. Dat is makkelijk want dan hoef je s nachts niet zover naar het toilet te lopen. Verder wordt de camping aan twee kanten omgeven door water. Een soort van schiereilandje dus. Er stroom nog een riviertje vlakbij, en de heuvels kun je vanuit je tent zien. Dalmatie en Split zijn wat verder weg dan Istrie waar over het algemeen de meeste toeristen naar toe gaan. Toch is Stobrec heel gemakkelijk te bereiken. Er stopt een bus voor de deur en de eigenaren van de camping willen je soms ook nog wel eens ophalen. Maar dan moet je wel reserveren en het netjes vragen natuurlijk.

Meer informatie over uw camping

Genoeg om je tijdens je vakantie niet te vervelen. Er staan een paar leuke barretjes aan het strand. Er is een goed restaurant op de camping, je kunt er wat sporten als je wilt en ga zo maar door. Maar vooral buiten de camping bruist het leven. Ben je avontuurlijk aangelegd dan kan er zelfs geraft worden. Uiteraard kun je windsurfen en zeilen. Gewoon pootje baden mag natuurlijk ook. Het is tenslotte jouw vakantie. En het nachtleven in Kroatie wordt erg hoog aangeschreven. Net buiten de camping , in Stobrec, vind je al veel nachtclubs en discotheken. Ga je Split bezoeken dan zie je er nog meer. Verder is de omgeving goed voor je geschiedenis. Er zijn tal van kastelen waar ridders de hofdames probeerde te verleiden. Misschien moet je dat ook eens doen. Lukt dat niet dan ga je gewoon paintballen. Neerschieten die bitch.

Prijzen

Zo, dat is weer een lekker goedkope camping in Kroatie. Je moet er even voor reizen maar dan kost het ook niets. Voor jezelf betaal je per nacht iets meer dan vier euro. Voor je kleine tent betaal je 3.50 euro. Zet je je auto ernaast dan moet je moet je daar ook 3.50 euro voor neerleggen. Direct met 10 autos komen aanscheuren dus. Je hondje die je toch wilt meenemen en absoluut niet aan een boom wilt binden kost maar 2.80 euro per dag. Wil je gaan huren dan kan dat natuurlijk ook. Een kleine tent kost je zon 9 euro en een grote 4-persoonstent gaat je 38 euro per nacht kosten.

Regels

Ze hebben heel wat regels op deze camping maar die gelden eigenlijk alleen maar voor reserveringen enzo. Over munten terugkrijgen of niet. Het kost toch geen drol dus waarom zou jij je daarover druk maken. Verder moet je je natuurlijk gedragen. Het is geen echte jongerencamping dus je moet niet midden in de nacht een feestje gaan bouwen. Tenzij je het eerst netjes hebt gevraagd en iedereen natuurlijk wil meedoen. Wordt ook niet te dronken. Zodat je niet meer weet wat je doet enzo. Dan komt het helemaal goed in Stobrec aan de Dalmatische kust. Prettige vakantie.

Lead

Camping Stobrec ligt aan de Dalmatische kust. De schitterende plaats Split ligt op loopafstand. De zee trouwens ook. Je kunt je tent als je wilt op het strand neerzetten. Ook schijnen hier veel jongeren te komen. En dat vooral omdat Split zoveel aan gaaf uitgaansleven biedt. Waarom zou jij dat ook niet eens doen. Op naar Kroatie en zet je tent op aan de Dalmatische kust. Je hondje mag ook mee.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Pizzeria
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Uitgaansleven dichtbij
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Sv. Lovre 6

Postcode + plaats: 21311, Stobrec, Split

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »