« Bekijk 1 andere campings in Ommen

Camping Dennenoord

Nederland » Ommen

Een camping in het rustige Overijssel waar genoeg te doen is. De dorpjes waar je in de avonden kan uitgaan en stappen liggen vlakbij en bieden volop vertier. Bovendien is de omgeving erg mooi. Hou je van rust dan zit je hier ook goed.

Bereikbaarheid

Dennenoord ligt midden in de bossen dus er rijdt geen bus naar de camping. Wel kun je vanaf het Ommense station een taxi pakken. Deze zijn overigens vrij goedkoop. Heb je al een auto dat moet je even de site van Dennenoord bekijken. Handig is het om gewoon je fiets mee te nemen. De omgeving is erg mooi en al wat heuvelachtig. Ideaal om naast het feest vieren ook wat aan sport te doen.

Meer informatie over uw camping

Dennenoord beschikt eigenlijk over alles om je een geslaagde vakantie te geven. Natuurlijk is er een discotheek op de camping. Deze is trouwens op zaterdag gesloten. Dan moet je dus naar Ommen of een andere plaatselijke discotheek op zoek gaan. Behalve feestvieren in de disco zijn er ook sportvelden. Vooral het veld waar het stapelen van bierkratten tot sport is verheven kent veel bezoekers. Maar je moet je wel behoorlijk indrinken voor een goed resultaat. Je patatje oorlog bestel je in de snackbar en tandpasta voor de frisse adem koop je in de kantine. Wil je lekker wat uitrusten of een beetje zwemmen dan kun je in de grote vijver van Dennenoord terecht.

Prijzen

Nederland is duur dus je wilt graag weten hoeveel de camping kost. De prijs ligt rond de 10 euro per nacht. Hou er wel rekening mee dat wanneer je een vijfpersoons bungalowtent meeneemt en je er alleen in gaat slapen je wel voor vijf personen betaalt. Uiteraard liggen de prijzen in de kantine en de campingwinkel vaak wat hoger dan in de supermarket in het dorpje.

Activiteiten

Dennenoord ligt in de bossen en er zijn prachtige loop- en fietsroutes. Wanneer je op de motor komt kun je trouwens ook prachtige tochten in de omgeving maken. Op de camping zelf worden er quads verhuurt waarmee je lekker kunt scheuren. Hou je meer van concentratie dan is misschien het boogschieten wel iets voor jou. En natuurlijk worden er barbeque avonden georganiseerd. Maar zelf wat vlees roosteren voor je tent kan natuurlijk ook.

Regels

Dennenoord wil graag een nette camping blijven dus er zijn wat zaken waar je rekening mee moet houden. Net zoals in je eigen huis zeg maar. Zo mag Er geen drugs worden gebruikt en in de nachten moet je niet je radio keihard aanzetten. Overigens moet je 16 jaar zijn om toegang tot Dennenoord te krijgen. 15 mag ook maar dan moet je schriftelijke toestemming van je ouders hebben.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Deventerweg 1

Postcode + plaats: 8147 RG Giethmen

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »