« Bekijk 2 andere campings in Renesse

Camping Duin en Strand

Nederland » Renesse

Duin en Strand is een erg complete en mooie camping vlak bij de populaire badplaats Renesse. Er zijn veel voorzieningen op de camping die absoluut beter zijn dan op andere campings. Maar daar betaal je dan ook voor. Duin en Strand is duur

Bereikbaarheid

Voor de camping stopt een bus dus je hoeft niet ver te lopen naar Duin en Strand. Natuurlijk kun je vanuit Rensse ook een taxi pakken. Beschik je al over een auto dan is dat natuurlijk helemaal perfect. In de nacht rijden er speciale bussen van en naar Renesse. Laat je auto dus lekker op de parkeerplaats van de camping staan.

Meer informatie over uw camping

Camping Duin en Strand is onlangs behoorlijk opgeknapt. Het sanitair is vernieuwd en er zijn voorzieningen voor minder validen. De snackbar voor de tussendoortjes of misschien wel je ontbijt heeft en nieuw jasje gekeregen en ook discotheek “ De Schuur” is gerenoveerd. Dat betekent nog betere party’s op de camping. De Schuur is trouwens een van de grotere en ook betere discotheken van de omtrek. Waarom zou je dan een dure taxi naar Renesse nemen? Gezellig is het muziekcafe de Vismijn. Hiet kun je lekker chillen. Daarnaast kun je ook internetten. Verder is er een amusementenhal en zijn er sportvelden waar je je overtollige energie kwijt kan. Erg handig is de wasserette op de camping. Vieze onderbroeken zijn niet nodig dus. Daarnaast wordt er erg veel georganiseerd op de camping. Voor verveling is geen tijd. Zo kun je meedoen aan het beachvolleyballen, boogschieten of andere spectaculaire sporten.

Prijzen

Duin en Strand is geen goedkope camping. Zo moet je 150 euro borg betalen wanneer je je eigen tent wilt opzetten. Ben je van plan een tent te huren dan betaal je 250 euro borg. Daar bovenop komen nog eens de kosten voor de camping zelf. Reken op ruim 200 euro. De site laat niet duidelijk zien of de prijzen voor een dag of voor een week zijn. Het beste is ze even te emailen.

Regels

Duin en strand heeft nog al wat regels. De meeste spreken voor zich maat sommigen zijn misschien een beetje vreemd. Zo moet je een polsbandje dragen wanneer je weer teugkomt op de camping. Ook mag je na 7 uur ‘s avonds geen bezoek ontvangen voor je tent. (Behalve mensen die op de camping verblijven natuurlijk). Gedraag je je in de ogen van de campingbeheerders niet dan is je vakantie over en uit.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Vlakbij het strand

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Kuyerdamseweg 39

Postcode + plaats: 4322 NM Scharendijke

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »