« Bekijk 2 andere campings in Renesse

Camping Elzenhof Renesse

Nederland » Renesse

Elzenhof is vooral een gezellige plek waar het leuk kamperen is. Op zich is er op de camping zelf niet zoveel te doen maar alle noodzakelijke voorzieningen zijn aanwezig. Wil je uit je dak, dan moet je naar Cadzand / Renesse.

Bereikbaarheid

Wanneer je geen auto hebt dan moet je met de trein en de bus naar Elzenhof. De bus stopt precies voor de ingang van de camping. Wat Elzenhof verder zo prettig maakt is dat er gratis bussen naar het strand en het centrum van Renesse rijden. Ook in de nacht rijden er bussen naar het centrum. Hier moet je wel voor betalen. Maar als je van te voren een plaats op Elzenhof reserveert dan krijg je gratis tickets voor de nachtbus. Lekker handig dus.

Meer informatie over uw camping

Elzenhof is een vrij complete camping waar je natuurlijk voor je tent al veel plezier kan maken. Voor het uitgaanswerk moet je echter naar Renesse gaan. Daar zitten de hippe discotheken en gezeligge barretjes. Op de camping zelf lijkt het wat magertjes wanneer het gaat om lekker uit je bol te gaan. Wat er dan wel is? Een winkel waar je de kleine boodschappen kan halen, een snackbar voor de pizza, wanneer je geen zin hebt om weer te barbequen. Een paar sportvelden waar je kan voetballen of badmintonnen en een relaxhal om bij te komen van je kater. Je kan er lekker chillen en gewoon even niets doen. Handig op Elzenhof zijn de koelcellen die je kan huren. Je drankjes blijven zo altijd koud.

Prijzen

Overnachten op Elzenhof gaat je ongeveer 14 euro per nacht kosten. Daarnaast moet je in het hoogseizoen ook voor je tent betalen. De prijzen variŽren van 10 euro voor een kleine tent tot 15 euro voor een grote 5 persoonstent. Tenten huren kan ook maar dat gaat je beduidend meer kosten. Het is ook mogelijk om tegen betaling te beschikken over stroom. Overigens betaal je in mei een stuk minder. Maar dan ben je natuurlijk niet zo zeker van het weer.

Activiteiten

Renesse is een zeer mooi plaatsje waar je nog een beetje aan geschiedenis kan doen ook. Daarnaast is er vooral veel vertier. Er zijn subtropische zwembaden voor als het weer niet meewerkt en er is natuurlijk het strand. En voor dat laatste kom je eigenlijk naar Renesse. Neem daarbij nog eens het strakke uitgaansleven en je vakantie kan eigenlijk niet meer kapot.

Regels

Elzenhof kent een lijst van ongeveer 25 regels waaraan je je moet houden. Eigenlijk spreken ze en beetje voor zichzelf. Hou rekening met elkaar, ga niet vechten en verniel geen eigendommen van anderen. Doe je dat wel dan kun je vertrekken.

Alle faciliteiten van uw camping

  • Bar
  • Buitenzwembad
  • Dichtbij winkels
  • Restaurant

Advertenties van Google

Adresgegevens van de camping

Straat: Badhuisweg 68

Postcode + plaats: 4506 BD Cadzand

Uw camping op de kaart

Huidige camping

Camping in de buurt

Toon mij campings in de buurt van deze camping »